Клавиатурни демократи и хибридните войни

Клавиатурни демократи и хибридните войни
Клавиатурни демократи и хибридните войни

Клавиатурни демократи и хибридните войни

Проблемите в страната идват от клавиатурните демократи !
Хората, който говорят за проблемите в страната от компютъра, но не отиват да се запознаят с проблемите на място, на терен да погледнат възрастните хора оцеляващи с маргарин и кисело мляко в очите !
Клавиатурните демократи, който ревностно защитават Европейските наложени ценности и говорят за езикът на омразата, говорят за това колко либерални трябва да бъдем за свободата на всеки да избира половата си принадлежност, свободата на всеки да избира религиозната си принадлежност и така нататък !

Та тези клавиатурни демократи дали не прокарват някакви партийни политики платени от други фондации целящи да ескалират напрежение и не дай си Боже по-лоши неща !
Има ли теория на конспирация, Има ли факти за нея и дали има клавиатурни демократи, който прилагат точно определени опорни точки в съзнанието на кръговете в социалните мрежи ?

Efekt 2

Да има ги и ще ги видите навсякъде в Социалните мрежи под коментарите в статиите, по форумите в коментарите на всяка една страница и група, която им е посочена от клавиатурните им офицери! Да там има лагери има и старшинство по подобие на легионите на Рим си има йерархия и всеки отговаря за различен тип дейности в който е обучен и специализиран да прави !

Без тези клавиатурни демократи няма как да се осъществят тези цветни революции, няма как да се манипулира общественото мнение, няма как да се разсейва обществото с по-маловажни проблеми и дискусии за какво ли не, но на практика тихомълком да се замитат големите далавери, да се замитат големите престъпления като се започне от геноцидът върху нашият народ и се потъпчат свободите на словото и всички свободи свързани с тази демокрация, която създаде клавиатурните демократи !

Масово се свалят публикациите на свободните медии, масово всеки един диспут се покварява и се измества фокусът на проблема като се използват дребните страсти и емоции на хората, използват първо инстинктите им страсти за да се промени диспутът и да размие и да свали дадено напрежение, но по дадена тема !

Истината е, че Повечето НПО и Фондации спонсорирани от чужбина се занимават именно с това !
И ако се появи някъде вълна недоволство по дадена тема те са подготвени и обучени как да угасят пожара, как да яхнат вълната, как да протакат нещата докато всичко се размие и загаси !

Тези виртуални армии от клавиатурни демократи наричани тролове, елфи, войни в елфични войни и хибридни войни са много добре организирани и те ползват аналитични звена и имат достъп до много информация, която непрекъснато се обработва и се използва за контрол и манипулация на обикновените потреби на обикновените хора !

Използват различни софтуери и програми, който се използват в маркетинговото разузнаване и двете професии ще ги наричаме, защото на тези така наречени клавиатурни демократи им се плаща за това !
Та скъпи ми читатели и хора, който търпите истината и справедливостта все по-трудно, ще намирате такива информации все по-трудно и ще попадате на истината и на публикации свързани с неудобната истина за която всички знаем, че е някъде там както казва един агент от един филм в който се говори за конспирацията, която вярвате или не съществува !

Всички процеси в нашата страна и светът са контролируеми дори хаосът почива на някакви правила и параметри, но да говорим за самата конспирация както така означава, че я има и по-добре да живееш в матрицата отколкото да излезеш от нея, защото там на вън извън виртуалните препирни и контролираният информационен поток е друго – там бедността е факт не само на думи в споровете с клавиатурните демократи, там гладът и беззаконието са на лице и няма човек, който да не се сблъсквал с проблемите на корупция, на проблемите свързани с беззаконието и липсата на държавност, с проблемите произтичащи от действията на политиците и липсата на справедливост, закон и ред !
Та обръщението ми е към тези, който наистина вярват в демокрацията, не вярвайте на клавиатурните демократи, защото те нямат истинската връзка с истината и народът, а те са зад компютъра и тяхната истина е тази, която са им подали като опорна точка, която те трябва да пропагандират и защитават !
Използвайте очите си, разумът си и ще видите, че често това което четем се разминава с това което виждаме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.