Когато нещата засмърдят и фалшивите новини не ще те спасят

Фалшивите новини
Брутално наглите манипулации на Бойко Борисов не стихват вече и цяла България научи, че Борисов е недолюбван в Америка както от Администрацията на Тръмп така и от Българското съсловие там!

Да не говорим, че така се оплетоха в лъжите си за историята с УЖ ПРОТОКОЛНАТА СНИМКА!

Фалшива новина ли създава Борисов или просто си е един хроничен лъжец, а Доналд Тръмп нанесе смъртоносен удар по егото и кариерата на Борисов? Всички гледахме мачът между Бойко Борисов и Тръмп където Борисов бе нокаутиран в третата секунда!

Efekt 2

И понеже целият свят не само България видя как Бойко Борисов бе игнориран от Доналд Тръмп вече и децата знаят, че дните му в политиката са преброени ! Бойко Борисов е един лъжец без индулгенции от САЩ, без подкрепата на Русия, а за Европа не е сигурно щом искат да се спират парите за България! Борисов освен, че е в паника е поставен и в изолация във външната ни политика !

Цяла година Бойко Борисов обикаля светът и накрая виждаме, че светът не го приема и какво следва ли, ами да се прибере у дома, но и тук всеки ден някой скандира „оставка“!

И така на практика от ГЕРБ решиха да сменят Фокусът като едно заглавие обиколи всички медии:
„Цветан Цветанов бе избран единодушно от всички държави-членки и Европейския парламент за постоянен представител в Управителния съвет на Европол от Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на агенцията (СГПК)”.

Малка подробност щом има такава среща в Европа защо Цветан Цветанов се прибра още вчера у нас, а останалите шефове на служби остават командировани в Европа до Петък?
Или и на Цветанов ПИАРА е като на Бойко Борисов?

ГЕРБ губят подкрепата си отвън, а в България набират още омраза и гняв от хората !
Дните им са преброени, очаква се само вдигането на газта и тока и храните и народът да се вдигне с тях и да ги пометем веднъж завинаги !
Изолация – това е думата, която споходи ГЕРБ !
Когато нещата засмърдят на избори можем да кажем само едно „време е да изхвърлим боклука от властта“!

Ние не ядем лъжи и не се лекуваме с тях, ние няма да търпим повече и скоро ще декларираме, скоро всички ще кажем „никога повече ГЕРБ във властта“! Време е за национално обединение, време е за отмъщение!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.