Който живее от подаръци рано или късно умира Лексус LS460L – подаръкът за НСО или за Борисов?

 Който живее от подаръци рано или късно умира Лексус LS460L - подаръкът за НСО или за Борисов?

За лукса на Борисов :

Частник си поръчал охрана от НСО, в замяна дал кола
Частна фирма си е осигурила протекция от Националната служба за охрана, като в замяна на това е преотстъпила на специализирания орган скъпоструващ автомобил. Това разкри независимият депутат Георги Кадиев в профила си в социалната мрежа фейсбук. Кадиев е публикувал и договора между фирмата „Евролийз” ЕООД и НСО, включен през 2009 г.Частник си поръчал охрана от НСО, в замяна дал кола Частна фирма си е осигурила протекция от Националната служба за охрана, като в замяна на това е преотстъпила на специализирания орган скъпоструващ автомобил. Това разкри независимият депутат Георги Кадиев в профила си в социалната мрежа фейсбук. Кадиев е публикувал и договора между фирмата „Евролийз” ЕООД и НСО, включен през 2009 г.   Съгласно него частникът предоставя на НСО за безвъзмездно ползване лек автомобил Лексус LS460L. Според депутата стойността на автомобила е около 280 000 лв.   В контракта обаче изрично е записано, че "Заемателят се задължава да ползва вещта за осигуряване на охрана и специализиран транспорт на посоченото от заемодателя лице."   Ето и договора между „Евролийз” ЕООД и НСО: Ето какво още написа Кадиев:   „Това с джиповете на горските очевидно е практика за НСО, и то и към държавни, и към частни органи.  Утре ще сезираме Гл. прокуратура за проверка на този договор.  Междувременно, имам следните въпроси към НСО, макар по закон те да не са подотчетни на парламента: 1. Защо НСО приема такива подаръци от частни фирми? Безплатен обяд няма, нали? 2. Кой се е возил на този лексус с рег. номер СА7725МА?  3. Има ли и други подобни "дарения", какви, от кого, с каква цел?”   Собственик на фирма „Евролийз” ЕООД е Леонид Иванов Петров. Същият е и управител на „Субару – България” ЕООД. Източник: frognews.bg  Ние от Blife.eu ще добавим, че „който живее от подаръци рано или късно умира“ така казваше един мой приятел и като го попитах какво има в предвид и той ми обясни за политиците, че днес подарък вечеря, утре кола, вдругиден жилище, един ден вземи подарък и не свърши нещо и някой го поръчва! Ами дето се казва на бандитски език, че „ако беше много точен и не прецакваше другите, никой нямаше да го поръчва !  Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Съгласно него частникът предоставя на НСО за безвъзмездно ползване лек автомобил Лексус LS460L. Според депутата стойността на автомобила е около 280 000 лв.

В контракта обаче изрично е записано, че “Заемателят се задължава да ползва вещта за осигуряване на охрана и специализиран транспорт на посоченото от заемодателя лице.”

Efekt 2

Ето и договора между „Евролийз” ЕООД и НСО:
Ето какво още написа Кадиев:

„Това с джиповете на горските очевидно е практика за НСО, и то и към държавни, и към частни органи.
Утре ще сезираме Гл. прокуратура за проверка на този договор.
Междувременно, имам следните въпроси към НСО, макар по закон те да не са подотчетни на парламента:
1. Защо НСО приема такива подаръци от частни фирми? Безплатен обяд няма, нали?
2. Кой се е возил на този лексус с рег. номер СА7725МА?
3. Има ли и други подобни “дарения”, какви, от кого, с каква цел?”

Собственик на фирма „Евролийз” ЕООД е Леонид Иванов Петров. Същият е и управител на „Субару – България” ЕООД.
Източник: frognews.bgdogovornso

В продължение на случая :

Премиерът в оставка Бойко Борисов се е возил в луксозния Лексус, подарен на НСО от частна фирма през 2009 г. Това разкри независимият депутат Георги Кадиев, който вчера публикува договора между специализирания охранителен орган и фирма „Евролийз” ЕООД.

В контракта обаче изрично е записано, че “Заемателят се задължава да ползва вещта за осигуряване на охрана и специализиран транспорт на посоченото от заемодателя лице.”

 

На снимка, публикувана от сайта podtepeto.com става ясно, че самият Борисов се е возил на колата. Фотусът е заснет от 15 март 2009 и описва как тогавашният столичен кмет Борисов “влетява” с Лексус СА7725МА на паркинга на хотел Империал в Пловдив, собственост на днешния кмет на града Иван Тотев.

 

Кадиев допълва, че ще подаде сигнал до прокуратурата за сделката.

Ние от Blife.eu ще добавим, че „който живее от подаръци рано или късно умира“ така казваше един мой приятел и като го попитах какво има в предвид и той ми обясни за политиците, че днес подарък вечеря, утре кола, вдругиден жилище, един ден вземи подарък и не свърши нещо и някой го поръчва! Ами дето се казва на бандитски език, че „ако беше много точен и не прецакваше другите, никой нямаше да го поръчва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.