Кой държи топките на коча?

Кой държи топките на коча?


„Властта се клати като топките на коча, но не пада“ – култова фраза, но вижте кой държи топките на коча?
Бойко Борисов е на власт вече десетилетие, но колкото и да го хвалят и ПИАРЯТ!

Колкото и да работят за неговият образ той няма личен рейтинг, с който да управлява сам и затова винаги се подпира на някой патерица често патериците са негови или купени с вашите пари, или парите от Европа като и с някой заем, които пак Вие ще плащате!

И така как седят нещата образно казано?
Най-големи интереси у нас имат САЩ и те от времето на Жан Виденов досега те определят кой ще е на Власт!

Efekt 2

Фондации като „Отворено общество“ и „Америка за България“ са само някой от вратите за финансиране на техните структури !
Според някой данни „Протестна мрежа“ има регистрирани около 17 000 членове, които при нужда могат да се активират около 10 000 човека!
Десни течения като реформатори имат твърдо ядро около 20 000 човека у нас! И така медиите в страната са контролирани също от тези така наречени соросоидни среди!

Всички водещи на телевизионни формати предавания по един или друг начин са получавали грандове и са зависими от тези среди и начини иначе нямаше да са в ефир!
Така медиите на Иво Прокопиев и кръгът Капитал също вестници, книгоиздатели и книгоразпространители, всички са в играта !
Всеки, който може да манипулира обществено мнение и всеки информационен канал са в тяхна зависимост и услуга !

Ако САЩ реши може веднага да извади над 60 000 човека да протестират като добавим и ще два пъти по толкова, които са членове на семействата на тези хора цифрата става много голяма като добавим и поне още 100 000 откровено недоволни, които ще се включат безвъзмездно и техните приятели и роднини и най-малко 20 000 платени можете да си представите, че каквото кажат и когато кажат янките ще се случи у нас!

Без да намесваме четири американски бази у нас, в който има повече техника и оръжие от цялата ни армия и над 13 000 агенти на службите им, властта е пазена добре и няма как да има КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ!
Няма как да има революция или преврат, няма как на практика да се случи подмяна или накратко казано поне мъничка промяна!
И така кой на практика държи топките на коча се сетете сами!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.