КОЙ е КОЙ и КОЙ махна КОЙ

КОЙ е КОЙ и КОЙ махна КОЙ

Ами КОЙ има проблем с КОЙ!

Лютви Местан е Турският ръжен, който трябва да раздели Българските турци и оттук разбирай разделянето на България като територия!
Днес Местан избухна в Народното Събрание, че искаха носенето на бурки да се узакони !
Спорът продължи и в кулоарите на НС.

Да се опитаме образно като самият Местан да обясним какво се случва в страната!
Да се върнем в началото на годината !
Местан в сделка с Бойко Борисов се опита като лидер на ДПС да премахне КОЙ и следва няколко публикации в медиите на КОЙ !

Следва визита на Давитоглу в България и среща със самият премиер Борисов, срещата е при закрити врати дето се казва на четири очи (на шест с преводача), а преводач на тази среща е Местан.

Efekt 2

Как лидер на партия става правителствен преводач не става ясно, но пък пояснява колко са близки отношенията на Бойко с Турция и на Местан с Турция, и на Местан с Бойко, а не е само кафе има и друго в тяхната завера!
Турция иска да си купи Бойко и си купува Бойко, а свидетел на сделката е самият Местан !
Бойко Методиев Борисов поставя едно условие за да може да изпълнява всяко желание на Турция, че има един проблем и той е КОЙ !
Стискат си ръцете, наметват си фесовете и всеки по пътят си както е казано „интереса клати феса“!

Тогава Местан тича в сараите и застава мъжката пред Сокола и казва „единственият начин да сме едно цяло с ГЕРБ е да приемем условието на Борисов и да махнем КОЙ“ !

Доган пита кой да махнем, а Местан казва как КОЙ, самият КОЙ! Доган набързо обяснява на Местан, че ДПС не е само идея, не е само мечта, а и пари, кръгове от фирми, които носят пари, а тези пари носят още пари, а парите са власт, а властта е пари !
На всичко нас ни е ясно, че всяка Политическа партия е като Фирма, а всяка фирма има една цел – да изкарва пари !

И ЕТ ДПС като всяко еднолично дружество си има президент на фирмата и той уволни непослушният си административен директор, защото се намиса в работата на фирмата !
Няма кой, няма пари, няма как да стане !
Местан е бесен, защото е поел ангажимент към Турция за да се махне КОЙ и Борисов да може да им помага !
Бай Лютви решава да прекърши маслиновата клонка и да разцепи турците на две, а Сокола взема мерки и Местан е отлюспен и трепери ловецът на вълци и се скрива в Турското посолство !
От Анкара звънят на Бойко, а той се прави на луд, че няма да се меси и те си имали вътрешни интриги, а КОЙ поиска главата на КОЙ ?
И КОЙ направи тези интриги това е друга тема!

Да пиеш кафе по кърджалийски е едно, ама да искаш главата на КОЙ е съвсем друго дето е казал Бай Тодор Живков „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“!
И изведнъж имаме ДОСТ, но в българската Конституция е записано, че не може чужда държава да си има партия у нас, ама може щом Бойко дава, що да не може !

Пише, че не може да се регистрират и партии на етническа и верска основа, да ама не, как може това да спре Бойко, та той е купен !
На ви сега тази га –ДОСТ и те ще участват на равно в политиката !

Сега имаме един въпрос – след като Турция изпрати стотици хиляди мигранти у нас и след като от Европа има стотици хиляди, които ще ни върнат и след като тук има много десетки хиляди мигранти и всички са регистрирани на следващите избори те ще гласуват тук в България и познайте за кого !
За тази га-ДОСТ, която ще превземе и парламента и ще кове нови закони ! Въпросът е ще се превърне ли Конституцията на страната ни в превод на законите, на вярата и кой ще поеме отговорност за това ГЕРБ, че позволиха да се случи това като те са част от този процес?

Днес Местан спори за бурките в парламента, а утре ще бъде пълен с бурки парламента !
Благодарим за бездействието господа Българи !
Благодарим и на ГЕРБ, че направиха ислямът закон в страната ни !
И ако днес беше жив Балканджи Йово нямаше да го питат дали дава хубавата Яна, а просто ще му цитират законът и Конституцията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.