Кой лъже Борисов или Цветанов?

Кой лъже Борисов или Цветанов?


За пореден път думите на Цветанов се разминават с тези на Борисов!

Няма никаква координация в посланията им както пред народа така и пред света! Цветан Цветанов за пореден път вкарва Борисов в обяснителен режим! Цветанов на обяви, че ще се гонят руски дипломати от страната ни по случая „Скрипал“!

Борисов от Брюксел веднага каза обратното!
Когато лявата ръка не знае какво прави дясната е така !
Но за пореден път Цветан Цветанов създава фалшиви новини, а после говорят за хибридни войни и кибератаки и всякакви измислени виртуални неща !

Efekt 2

В този случай излишно се напрягат отношенията ни с Русия !
Излишно се подмазва Цветанов на чуждите служби като от него не зависи нищо свързано с дипломатите на Русия !

Той не е и говорител на външно министерство !
Какъв е за да прави такива коментари с международен отзвук ние не знаем, но със сигурност го чуваме да говори по всякакви теми за самолетите, за армията, за криминални случай и за какво ли не!

Явно Цветан Цветанов е специалист по всичко, а Борисов е само лицето на ГЕРБ! Явно Цветанов е не само двигателят на ГЕРБ, но и едноличният собственик, а Борисов просто го държат в чужбина за да не говори глупости тук ! В крайна сметка кой е шефът на групировката – физкултурникът или пожарникарят?

Защото е видимо, че Цветанов не се допитва до Борисов, а Борисов влиза в обяснителен режим заради Цветанов!

Дните на Борисов явно са преброени, но май Цветанов ги отброява леко-полеко и ако в другите партии има вътрешни борби и в ГЕРБ има вътрешни интриги и май на Цветанов му писна да е втора цигулка !
На въпроса кой лъже Борисов или Цветанов отговорът е и двамата за всичко ! Правилният въпрос е има ли кой да им вярва?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.