Кой плати сметката на тайната вечеря?

Кой плати сметката на тайната вечеря?


Кой плато сметката на тайната вечеря и близо ли е краят на човешкият род ? Кой командва парада?
От както свят светува 13 фамилии управляват света !

Хиляди въпроси изникват: Кой построи пирамидите ?
Кой крие свободната енергия за която говори Тесла?
Има ли тайни общества и каква е ролята им в световната общност?
Кой са тези фамилии?
Кой прави войните ?
Кой? Кой? Кой?
Хиляди въпроси кой на който отговорът е ясен -тези 13 фамилии !
12 фамилии и още една !
Тринадесетата според нас е тази, която е платила тайната вечеря !

Тези тайни фамилии управляват света от векове и те харесват символиката ! Кой плати сметката на тайната вечеря? Кръглата маса според легендата за крал Артур е голяма, кръгла маса, около която кралят и неговите рицари са се събирали да обсъждат важни дела свързани със сигурността на областта Камелот.

Efekt 2

Има много различни версии за броя на рицарите и за обяснението на формата на масата.
Една от тях е, че Кръглата маса няма определено място за водещ, никой не е поставен в привилегирована позиция и поради тази причина всички на нея са равнопоставени.

Друга версия е, че я е направил Мерлин по аналогия с масата от последната вечеря на Исус Христос и символизира заоблеността на Земята. Спори се и за броя на рицарите.
Кръглата маса в Уинчестър има 25 места и е с диаметър 18 фута, но различни източници сочат между 12 и 150 рицари. Също така според легендата самият Мерлин е изписал имената на рицарите с магическо злато, което е променяло цвета си. За първи път за кръглата маса на крал Артур се споменава през 1155 година.
И толкова по темата в Wikipedia В крайна сметка колко са фамилиите, които управляват света и дали тези фамилии са 12 колкото са апостолите на Исус Христос и с него правят 13 !

13 е фатално число ! Числото 13 винаги се е възприемало като противоречиво число, за едни то е положително и позитивно, за други негативно и фатално. Едно обаче е сигурно, това число носи сила, символика и мистика. Днес е петък 13-ти. Тринадесет е особено число, дори и само заради това‚ че почти няма човек‚ който да се отнася към него с безразличие.

Малко предистория: От много време насам числото 13 се възприема от хората като фатална дата, особено, когато е свързано и съвпада с деня петък. Страхът от петък 13 си има име, дори е свързан с фобия и собствено научно название, наречена трискаидекафобия (трискайдекафобия). Според версия от антични времена числото 12 е съвършено число. 12 са знаците на зодиака, денят и нощта имат по 12 часа, 12 месеца има годината, и 13 е числото, което нарушава стройната система. То присъства в много религии, учения и митове. Според християнството – 13 души е имало на ‘Тайната последната вечеря’, тринадесетият бил Юда‚ който по-късно предал Спасителя.

А и Спасителят е разпнат на кръста в петък! Петък е черен, защото в този ден е разпятието на Исус Христос. Черната слава на 13 започва преди около 700 години, когато се слага край на най-богата и могъщата християнскa военнa организация в Европа – Ордена на тамплиерите.
Войнствените монаси строили пътища и храмове, водели войни. През 1307 година изчезват така тайнствено, както и се появяват. ‘Железният крал’ Филип ІV нарежда закриването на Ордена на Тамплиерите.

В един ден на 13 октомври (петък) те били арестувани, измъчвани и по-късно изгорени от Инквизицията на кладата.
От този момент петък дата 13-и носи славата на фатален ден. В Рим древните магьосници също се страхували от числото 13.
Когато извършвали своите заклинания, те се събирали по 12, тъй като вярвали, че 13-ият присъстващ е Дявола.

Днес най-суеверни са американците. 80 % от многоетажните домове в САЩ нямат 13-и етаж. След дванайсетия следва четиринайсетия. В болниците и хотелите отсъстват стаите и етажите с номер 13. Ако съдбата ви застигне във Франция‚ не търсете там къщи с № 13‚ защото такива няма! В нито един тамошен град‚ нито селце!Кой плати сметката на тайната вечеря?
Във ‘Формула 1’ няма кола с номер 13. Числото е премахнато, след като двама шофьори загиват под фаталния номер. В България също има много суеверни хора, според които 13 носи нещастие, но все повече стават хората, които твърдят, че това число всъщност им носи щастие.Кой плати сметката на тайната вечеря?

На другия полюс в същото време много хора от целия свят смятат, че 13 е щастливото число. 13 дава началото на нов живот. Маите и ацтеките са вярвали, че числото 13 е свято. В тяхната митология небето се състояло от 13 сфери, в календара им в седмицата имало 13 дни. В древния Египет 13 символизирало благосклонността на боговете.

Първият пилот пресякъл Атлантическия океан Чарлз Линберг е всъщност 13-ият пилот, който успява да се справи с това предизвикателство. 12 опити преди него завършвали с неуспех. Френският режисьор Клод Льолуш, за да докаже, че в числото 13 няма нищо зловещо или магическо, всички свои филми започвал да снима на 13 число, а киностудията си нарекъл ‘Филм 13’. Какво казват нумерологията и Кабала, ако се гледа от чисто нумерологична гледна точка 13 се състои от две цифри – 1 означава началото, а 3 – съвършенството, съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна. В Таро, както и в Кабала, число 13 символизира смъртта, но не онази физическата, а тази – израз на духовната промяна и трансформация. Това число 13 притежава огромна сила и власт, манипулира и издига онзи, който успее да го овладее. В противен случай носи унищожение. Разчиства терена, за да положи основите на нещо солидно и здраво. Та кой плати сметката на 12-те апостола – 13-тият род !

И може би силата на числото 13 до днес е с магически заряд !
Естествено Вие можете да отречете тази сила и мистика да откажете да я приемете така тя ще има по-малък ефект върху вашето съзнание, но не можете да отречете, че има 13 фамилии, които контролират всички процеси в света !
Не можете да отречете това, че те влияят пряко над вашите съдби – правят войни, спират войни, правят кризи, спират кризи, създават държава и съсипват такива, техните решения на техните тайни вечери движат целият свят!

Така нареченото световно правителство, което с ред инструменти, монетарни системи, световни банки, ако щете и военни организации като НАТО контролират света! Медии и тайни общества всички са им подчинен ние сме прашинки, ние не значим нищо за тях освен да служим като експеримент на техните решения ! Имало е 13 фамилии от времето на Соломон се знае, а днес никой не смее да каже истината, а истината е разтегливо понятие в един относителен свят, относителен свят като време, пространство, закони на физиката и биометрични такива, свят на хаос ръководен от тези 13 фамилии от векове !
Те контролират познанието, те контролират и съзнанието на масите и на всички на тази планета, те са вирусът, които заразил цялата планета от векове насам !
Но този вирус мутира и днес борбата с него и неговата борба с планетата също е мутирала !
Всичко се променя и естествено тези промени са планирани от онези 13 фамилии, които предначертават събитията, които ги създават, които ги управляват и които ще станат жертва на тези процеси ! Никой не може да се пребори с една друга сила !
Силата на майката земя, със силата на вселената и планетата ни ! Според някой данни дори Атлантидите когато са започнали да си играят на Богове са изчезнали, а днес не наблюдаваме ли пак нещо подобно – климатични оръжия, манипулация на времето, на дъжд и топлина, създаване на порой и суши, на наводнения и бури, но това един ден самата природа ще промени ! Както са изчезнали всички цивилизации, както са изчезнали Атлантидите, както са изчезнали Динозаврите така ще изчезнем и ние хората !
Някой притеснено ще попитат кога ние ще отговорим, скоро !

Времето е относително понятие – за едни тече бързо, за други бавно, за еволюцията прекалено бавно и така !
Лостовете за контрол над съзнанието на масите един по един се чупят и в хаоса хората започват да се будят от матрицата и само ние ще откажем да служим на системата !

Религиите се изхабиха като влияние, правителствата са слаби, а остана им една огромна война, но след нея какво ?
След нея тези, които оцелеят ще бъдат далеч по-силни и по-подготвени за тази борба на онези 13 фамилии срещу човечеството !
Ние сме им нужни не те, а те ще ни управляват докато не проумеем, че свободата не е свободия, а отговорност да взимаш решения, да носиш отговорност и морал за другите докато ние проумеем, че животът е в хармония с природата иначе ставаме като тях вируси, които паразитират света, а светът – природата знае как да се излекува !

Имали сме ПОТОП, имали сме Ледников период, имали сме различни лечения от които вирусът не би оцелял! За това въпросът е кой плати сметката на тайната вечера и защо иска светът да загине !
Да оставим на страна символизма, капитализма и уродливата демокрация, да оставим на страна всяка една манипулация и да прозрем, че ние сме гости на тази планета и трябва да се отнсяме с уважение към нея иначе краят е близо !

А ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ ЧИСЛОТО 13 НОСИ НЕЩАСТИЕ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.