Кой създаде га-ДОСТ

Кой създаде га-ДОСТ
Кой създаде га-ДОСТ й създаде га-ДОСТ

Лъсна истинското лице на бившия лидер на ДПС и днешен на ДОСТ Лютви Местан. По време на дебатите за Изборния кодекс и правилата, по които ще се отварят секции в чужбина, той оскверни трибуната на Народното събрание, като нарече днешния ден „най-грозния Велики четвъртък в историята на България“.
„В българския парламент става открито фашистко изстъпление и всички са съучастници в това фашистко изстъпление ще бъдат проявени“, развика се с фатмашки тон от трибуната на парламента Местан. След което заяви, че решенията на парламента са „фашизъм в действие“. И отново натърти, че „всички участници в него ще бъдат проявени“.
Сетне Местан заплаши, че това няма как да не влоши трайно отношенията ни с Турция. И се закани лично на всички лидери на политически партии и премиера. „И отговорността за това ще бъде на всички лидери, отговорността за това ще бъде на премиера Бойко Борисов и всички ще си я поемете“, закани се Местан, без да уточни дали лично той или съседната държава ще търсят тази отговорност.

По късно достойният отговор даде проф. Станислав Станилов с думите: „Колеги, нарекоха ни фашисти и заплашиха България с нашествие. Значи сме били прави с нашата декларация за тази партия“. Преди дни Магдалена Ташева от „Атака“ прочете декларация по повод създаването на партията на Местан, в която в прав текст я обвини в проислямистки уклон и пристрастия.

Ние от Blife.eu питаме от къде идва тази дързост на този от тази га- ДОСТ за да се храчи върху българското достойнство било то с филми и песни, било то с чувство за надзаконие и не спазване на закони за майчината МУ реч !
Отговорът ни го дадоха от една медия : news-bulgaria.info
една уникална снимка, която говори много повече от всяка една статия, от всичко изписано, казано и премълчано за тази га-ДОСТ!
Истината е, че тази га-ДООСТ може би е проект на Ислямска Държава ако се има в предвид връзките на Местан с арабската телевизия, която пусна обидният филм за България !
И в този ред на мисли на по-следващите избори у нас ще имат право да гласуват всички талибани, терористи, мигранти и всякакви палачи на Ал-Кайда и ИД регистрирани у нас !
Познайте коя ще е тяхната партия, познайте кой ще е техният лидер, познайте кой седи зад га- ДОСТ, там са истинските партньори на Ислямска Държава, Анкара и САЩ ?

Efekt 2

Местан Америка
Ето доказателството за това:
И когато Лидерът на га-ДОСТ призове войните на джихада да наложат Шериат у нас тогава ще е късно да го арестувате за това, че той е заплаха за националната сигурност, че той е най-голямата заплаха за България !
И тогава ще броим трупове и дано и Вашите са там и на Вашите деца господа политици и господа управляващи, но надали! Всички имате имоти в чужбина и ще се изнесете там и от там ще гледат новите кланета по нета нали ?
Вижте Видеото в което проф. Станислав Станилов обясни кой са фашистите !


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.