Направи си сам – коледни играчки от паста

how to make pasta snowflakes tree ornaments gold Christmas crafts for kids

Ето един интересен начин да направите красиви коледни играчки заедно с вашите деца и то буквално с подръчни материали, а резултатът е повече от впечатляващ!

Необходими материали: различни видове и форми паста, дебел конец, лепило, брокат, сребриста или златиста боя.

С различни видове паста вие можете да направите удивителни играчки за елхата във форма на снежинки, цветя или дори малки коледни елхички за украса на дома ви. Вашите деца със сигурност ще харесат тази идея и ще се радват да ви помогнат в изработката на тези коледни играчки, а може би и ще ви дадат нова идея за играчка от паста. 🙂 Формите, които можете да сътворите с тези подръчни материали са множество, така че използвайте вашето въображение, за да сътворите коледната магия сами. Откъм цветовете, също може да не се ограничавате, а да заложите на нестандартни цветови решения.

Efekt 2

Ето и няколко идеи, от които да почерпите вдъхновение. 🙂

направи-си-сам-коледни-играчки-20

направи-си-сам-коледни-играчки-2

направи-си-сам-коледни-играчки-12

направи-си-сам-коледни-играчки-11

направи-си-сам-коледни-играчки-10

направи-си-сам-коледни-играчки-9

направи-си-сам-коледни-играчки-8

направи-си-сам-коледни-играчки-4

направи-си-сам-коледни-играчки-3

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.