Колко бедни сте били преди и сега!

Колко бедни сте били преди и сега! Stefan Projnow Стефан Пройнов


Вижте истинските цифри в действителност колко бедни сте били преди и сега! През 1990 г. борчовете на човек са били 1220 долара Всеки българин, независимо дали е дете, пенсионер или в активна трудова възраст дължи по близо 5000 евро външен дълг, показват последните данни на БНБ.

При това като население се взима посочената от статистиката цифра на населението на България от 7,1 млн. души.
За сравнение в началото на промените през 1990 година всеки българин дължеше по 1220 долара външен дълг.
Но тогава дългът бе 11 млрд. долара, а хората в страната — почти 9 милиона.

Според публикуваните данни в края на юни 2017 г. брутният външен дълг на България е в размер на 34,6154 млрд. евро, или 70 % от прогнозния БВП.

Efekt 2

Всеки един е длъжник, всеки един е поръчител на държавният дълг, но не всеки е харчил от тези пари, не всеки е съгласен и никой не е питан когато това се случи !
Бойко Борисов вкара държавата ни в дългова спирала, която води само до едно икономическо робство и все повече такси, глоби и данъци, все повече методики за събиране на пари под различна форма от хората !

Всички знаем и каква икономика имаше България по времето на Тодор Живков и сега по времето на Бойко Борисов! Защо позволяваме това да се случи и къде е волята на суверена ?
Безконтролно управление на страната, безконтролно изразходване на тези средства, безконтролно е думата, която виждаме в последните 27 години !
Време е да се върне контролът, време е суверена да потърси сметка и е време да изхвърлим боклука иначе скъпи съотечественици, внуците ви ще се раждат по-бедни !

Трябва ресурсите да се разпределят и управляват правилно ! Защото социалната несправедливост е огромна като едни групи хора харчат пари, които не са изработили !

Има една максима, ако някой някъде взима пари, които не изработил то някъде някой друг е изработил пари, които няма да вземе !
Време е суверена да каже своят тежка дума, време е за оставки

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.