Колко струва един човешки живот?

Колко струва един човешки живот?


Колко струва един човешки живот в България?
Какъв ли е ценоразписът на ГЕРБ за Вас?
Вижте подробностите тук!

Българин на име Славчо Диков се оплака в социалните мрежи като публикува и касовата бележка, с която Болница определя колко струва неговото дете!
И така Болницата в Сливен са определили цена на детето му 200 лева и то остава като заложник докато той не плати цената !

От ГЕРБ досущ като Сомалийските Пирати процедират с Българите! Да говорим за демографска криза !
Да говорим за мерки за поощряване на раждаемостта в страната ! Да говорим за социална политика!

Efekt 2

Или да говорим за мерки и хватки на ГЕРБ как да ви откажат да живеете в България!
И докато в Унгария, ако ви се роди дете държавата там ви дава 35 000 евро, а в Сливен Ви искат 200 лева !

И така колко струва един човешки живот?
Според мафията в паралелната държава е около един долар на цената на един куршум, но то стандарта на живот в Сливен е по-висок и там цената е 200 лева !
Сега някой може ли да обясни на целият Български народ, че няма геноцид в България и правителството на Борисов и ГЕРБ искат само да грабят, искат да няма население, но бюджетът да остане за да има какво да крадат и никой да не ги притеснява !
Колко струва един човешки живот или ние вече не сме хора, а само електорат?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.