Корнелия Нинова трима прокурори не са я галили по главата !

Корнелия Нинова трима прокурори не са я галили по главата !

Атаките по Корнелия продължават ВИЖ ТУК !
Приватизацията на „Техноимпекс-98“ заклеймена в книга за корупцията на БСП
Червените дължат отговор на обществото, кога са били искрени – преди 16 години или сега?
Корнелия Нинова е получила следприватизационен шут и от собствената си партия БСП. Сделката за „Техноимпекс-98“, по която тя е основен играч с 33% участие, е анатемосана от социалистическата партия още през 2001 г., само три години след раздържавяването на скандалното дружество. Това разкрива депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„На 11 юни 2001 г. Висшият съвет на БСП тържествено раздава на журналистите своята книга „Корупцията – основен елемент в управлението на СДС: юни 1997 – април 2001 г.“ (виж в галерия, б.р.) Тя е посветена на „синята“ приватизацията по време на управлението на ОДС. При представянето на „корупционната книга“ говорителят на БСП Младен Червеняков обяснява, че поне половината от „сините“ приватизационните сделки са съмнителни. Социалистическата партия твърди, че РМД – приватизацията е овладяване на предприятията чрез мажоритарно участие от „партийни парашутисти“ и „братовчеди“. Схемата с РМД-тата е описана изцяло в корупционен контекст – там е и „Техноимпекс-98“, и приватизаторката! Nice, a!“, акцентира с ирония Атанасова.

Efekt 2

Явно през 2001 г. Нинова все още е госпожа „никой“ за БСП и на нея от столетницата гледат като „партиен парашутист“ или „братовчед“ на сините, но в никакъв случай като на свой човек. Кариерата на г-жа „Импексова“- както закачливо наричат лидера на БСП в червените редици, започва след царското управление.
Книгата „Корупцията – основен елемент в управлението на СДС: юни 1997 – април 2001 г.“ обяснява и защо днес старите играчи от „Позитано“ 20 мълчат и отказват да адвокатстват на лидера си. В нейна защита по медиите се пъчат само някои от така наречените „нови лица“, които Нинова лично пробута в парламента.

Скандалната книга, припомнена от Десислава Атанасова, в която като разбойническа е описана и приватизацията на „Техноимпекс“, поставя в нов неудобен капан БСП. Ръководството на партията трябва да даде отговор – кога е казвало на обществото истината? Това, че Нинова сега е лидер на БСП, променя ли оценката им преди 16 г. за приватизацията?
За синята приватизаторка, която днес командва червените, единствено спасение остава незабавната оставка от партийния пост.
Източник: faktor.bg
От ГЕРБ и задкулисието в БСП продължават да търсят начин да омаскарят Корнелия Нинова и тук се вижда кой са таговете (ключовите думи по който искат да се индексира тази публикация) и те са: България / Корнелия Нинова, БСП, „Корупцията – основен елемент в управлението на СДС: юни 1997 – април 2001 г.“, приватизация, Техноимпекс, лъжи, Десислава Атанасова!
Да се втълпи на обществото, че Корнелия е имала мръсно минало ето и коментар по темата !
Колко е истина това за 2001 година?

Трябва старите муцуни по това време като Димитър Дъбов, Георги Божинов, Васил Калинов и други да кажат за това. Дали тогавашният Висш Съвет на БСП е приемал документ за корупцията в приватизацията?
Тогава възникват много въпроси. Кой е ракетата носител на Корнелия в БСП? Иван Абаджиев, бивш секретар на БКП, ли я вкарва в БСП?
А по-нататък я поема Румен Овчаров.
Къде остана принципността на БСП?

Или се нагажда според новите условия на световния мир. Но Нинова поне засега се приема добре от народа за разлика от БСП опозицията. Истината е, че Корнелия не е Техноимпекс!
И Техноимпекс не е Корнелия и те го знаят, но тук тактиката е да се повтори една лъжа сто пъти докато стане истина!
Управляващите са се хванали да повтарят думите „лъжа и Нинова“ като мантра за да свалят високият и рейтинг ! Имат и група поддръжници в БСП, които не директно и мътят водата и какво от това?
Народът знае, че когато един човек оплюван е незаслужено значи той ги превъзхожда и те просто злорадстват и злобеят и в злобата си съчиняват всякакви неистини !

И ако премиерът са го галили три папи по главата Нинова не са я галили трима прокурори по главата !
Все едно да осъдят някой директор на завод преди години, защото някой работник бил откраднат еди кво си или това е смешно, или е нелепо, но идеята е да се вменява като мантра думата „лъжа“ и „госпожа лъжа“, но понеже Корнелия Нинова, ако някой от управляващите каже това на глас по неин адрес тя му завежда дело веднага и сега не го казват директно, а го пишат в ключовите думи за индексиране на публикацията в Гугъл и така обрисуват голямата фалшива картина !
Няма безупречни хора на света и преди да посочиш някой провери дали ръцете са ти чисти е казано в Евангелието и точни тази па да съди Корнелия Нинова си е подигравка ! И така всеки ангел е имал минало и всеки грешник има право на бъдеще и никой не може да избяга от миналото си!
И ако това, че Корнелия Нинова е била директор на предприятие е грях какво да кажем за Борисов, големият МЪЖ без топки?
Той какъв е бил да попитаме, не е бил в СИК и по негово време не избиха ли 145 босове на мафията, а къде отиде тяхното имущество като в американският сенат постъпи информация за него, а Деси не говори за такива неща !
Хората знаят, че Корнелия Нинова е силна жена и единствено поведе битка срещу статуквото и задкулисието в политиката и те си показват рогата като днес нападат и от дясно и от ляво, защо ли ?

Такива са от ГЕРБА като въглени, ако не могат да те изгорят то ще те очернят, но и това не могат да направят с Корнелия Нинова и злобата им е на най-високо ниво и колко съмнения пораждат в хората, че имало нещо мръсно, а и други съмнения има като дали всички тези катастрофи бяха случайни, но Нинова не се подаде на изкушенията да си има скъпа лимузина от НСО и лична прислуга, която да и купува всичко за сметка на държавата и докато Лютви Местан казва „аз съм етнически Турчин“ българската държава харчи по 4345 лв. на ден по него, а Корнелия Нинова с риск за живота си е сред хората без охрана! Това е тя, жена като всички нас, жена от народа, обичана от народа и от ГЕРБ ще се пукнат от яд, че Господ я обича, ще се пукнат от яд, че и Народът я обича!
Това е истината, че всички обичат Нинова и всички вярват на Нинова !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.