Корупция в България! Китайски инвеститори бягат от страната ни ограбени!

Корупция в Булгария! Китайски инвеститори бягат от страната ни ограбени!


Корупция в България:
Рекет, грабеж и бандитство – това е посланието на правителството ни към чуждите инвеститори!
Правителство, в което всички връзки и взаимодействия са на мафиотски принцип!

Правителство, което контролира съд и прокуратура, контролира медии и всички силови структури и като добавим и НАП, и данъчните те могат да смажат всекиго и това са посланията им към всеки, който е решил да инвестира у нас ! Създаването на работни места и плащането на данъци не е приоритет на правителството, приоритет е грабежът, рекетът и те го правят !

Престъпните схеми у нас не са една или две, те се превърнаха в модел за последните десет години !
Мафията, която си има държава, а държавата захранва мафията с имоти, бизнеси, пари, проекти и каквото се сетите от което могат да се изкарват пари !

Efekt 2

Престъпното управление в страната ни не е от вчера, но с такива огромни темпове да се поглъща всеки и всички не е било!
И така на практика няма как да дойде нормален инвеститор у нас или е подставено лице на някого или е наивник въведен в капан!

Какво ще разкаже този бизнесмен когато се прибере в Китай на своите колеги? Какво ще разкажат всички, които са минали през мафиотската мелачка!
Това е България, онази паралелната за която всички говорим, но света познава тази мафиотската страна, не тази с красивите планини и морето, не тази с добрите хора и прекрасната природа, не тази европейска държава, а тази мафиотската за която и Темида е сляпа и прокуратурата е глуха, а правителството мълчи!

Бях измамен от брутални престъпници, загубих милиони, а съдебната система не ме защити, твърди Гуо Хайронг.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.