Костадин Костадинов – “В името на народа сте осъдени на смърт”

Костадин Костадинов - "В името на народа сте осъдени на смърт"

За депутатите сподели на стената си Костадин Костадинов!

Ето целият текст без редакторска намеса:
Гледам как някакви депутатоиди от управляващата коалиция Герб, “патриоти” и реформатори се възмущават как Радев им казал, че имат още една седмица. Смея да твърдя, че огромна част от българския народ в момента мечтае следващото изречение, което Радев каже, да бъде – “В името на народа сте осъдени на смърт”. Така че да не плачат много. Ако знаят само какво им мислят българите…Костадин Костадинов - "В името на народа сте осъдени на смърт"

Ние от Blife.eu бихме се съгласили напълно с това, което казва Костадин Костадинов !
Все пак от ГЕРБ и други партийни формати постоянно предизвикват народа и ако продължават да се държат така нищо чудно народът да излезе и да ги помете, а излезе ли народът това може да означава само едно – народният съд е гарантиран и тогава няма да излизат в отпуска или да им казват, че след седмица са АУТ, а тогава ще увиснат демонстративно по дървета, стълбове и светофари и всеки ще бъде съден там където народа го завари !

Затова господа депутати, слезте от облаците, по-кротко и по-ниско от тревата за да не загрубее играта

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.