От крадец да откраднеш най боли

От крадец да откраднеш най боли


Откраднаха колата на Цветан Цветанов, така е не мъчени пари огън ги гори, вода ги дави
Тази сутрин отивайки към гаража където снощи е оставил луксозното АУДИ шофьорът на Цветан Цветанов е установил неговата липса.
Веднага е позвънил на шефа си, който от своя страна е звъннал на Бойко Борисов.

Цялата полиция в София в момента е вдигната на крак и целият криминален контингент специализиран в кражби на моторни превозни средства се привиква на разпити в районните управления.

Припомняме, че луксозното АУДИ А8 на Цветан Цветанов беше закупено от партия ГЕРБ миналата година за сумата от 700 хиляди лева с пари от партийната субсидия.От крадец да откраднеш най боли

Efekt 2

Аудито беше с най – висок клас на оборудване и беше подарено на Цветанов, заради победата на последните избори.
От МВР отказват информацията, а Цветанов при въпрос на журналисти, дали новината е истина, отговорил:
– Ще преборя фалшивите новини.

Наш източник съобщи, че тази сутрин Цветанов е закаран до Народното събрание с кола на НСО марка Мерцедес.
Източник: gudelnews.com

Коментара на Blife.eu е, че от крадец да откраднеш най-боли !
Когато изчезваха джипове заради флашки на такива като Яне Янев, когато изчезваха коли на мутри полицията си мълчеше, а сега когато Цветанов е потърпевш цялото МВР е на крак !

С най-добри пожелания да я намерите някъде опожарена или на дъното на някой кариера и дано крадците знаели са какво има в колата, че може и някой торба с дрога да намерят или куфар с пари! Цветанов, кажи си ти недей мълча или това е поредната фалшива новина !
Клетвите стигат !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.