Краят на Капитализмът е близо!

Краят на Капитализмът е близо!


Идва краят на Капитализма като според последни данни 50% от богатите са били ограбени от другите богати! До скоро статистиката бе, че 2% от хората владеят целият ресурс и капитали в света, а вече са 1%, което на практика доказва, че вече елитът е започнал да се самоизяжда! В една хранителна верига това води до гибел!

И ако до вчера Социализмът беше като баланс днес той на практика не съществува!
Социализмът, като обществена организация основана на “общонародна” собственост върху средствата за производство, природните ресурси и т.н., е оптималната алтернатива за обществената организираност на хората на съвременния етап, характеризиращ се с разцвет на научно-техническите постижения , съчетани с достъп до изобилие на природни ресурси, които в случай, че са частно притежание – реалност за голяма част от Света днес, неизбежно ще доведе до непознато в Историята свръх натрупване на икономическа, политическа и материална мощ в ръцете на единични индивиди, нямащо аналогия в Природата и е в противоречие с Нейните закони, което Тя ще коригира, обичайно – по жесток начин.

И така идва ли краят на Капитализма, идва ли ерата на войните, в които ние обикновените хора ще платим най-суровата цена с животът си ? Едно е ясно, че войните поглъщат най-големи порции ресурси и техните производни, а именно това е целта на световните правителства да продадат повече и повече от това, което произвеждат !

Efekt 2

И само тези, който голяма и силна модерна и добре подготвена армия ще господстват над все повече територии, ресурси и хора ! Благодарение на правителството на ГЕРБ България няма армия, няма и техника нито боеспособна войска, България е изоставена на милостинята на агресора, който и да е било той !
Аз не съм чувал милостив агресор, а Вие?

Единствената армия, която два пъти е идвала по нашите земи и ни е дарявала свободата е Руската, но и тя бе охарактеризирана като „агресори“ и дори „терористи“, а Българските опълченци като „сепаратисти“ от онова недоразумение от ГЕРБ Плевнелиев!

Днес обаче Русия не е същата и Капитализмът бавно, но сигурно поглъща Русия отвътре, не отвън ! Виждаме вече Русия като държава, която гледа икономическите си интереси и все по-малко се интересува от съдбите на поробените държави !
Днес Комунизмът е изчезнал, но той бе балансьорът в световният ред !
Но и краят на Капитализмът е близо – започнало е самоизяждането по върховете !
Каква следва?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.