Крокодила рони сълзи, а Москва не вярва на сълзи!

Крокодила рони сълзи, а Москва не вярва на сълзи!

Вижте част от коментарите за крокодила !

Разкази в картинки и как народа реагира !

Efekt 2

Пламен Дарак:

“За какво ривеш ма путко Цачева ? За какво ? Половината от моята фамилия е избита 1923 година. Голяма част от останалата 1944 година. И не станах член на БКП , въпреки, че съм ляв. Истински ляв. Да те … грешка ! Няма да те … ще те ;)”

ЦачеваДепутатът Атанас Зафиров :

“Сега като се замисля, не съм много млад, не съм красив, килограмите ми са в повече, поплаквам си малко, не гледам футбол(само ръгби)…”

Атанас Зафиров

Кирил Стаменов : 

“Представям си какъв масов рев ще падне в полунощ на 13-ти!
То Цачева, Бъчварова, Кунева, Караянчева, Борисов, Цветанов, Москов, Ненчев…
Ще има цунами в цяла България!
А оня истерик Митоди Андреев?
Не случайно ни предупредиха и заплашиха с потоп, ако не гласуваме за мамата, за грешката …
Само не се сещам земетресенията, слъчевото затъмнение, нашествието на скакалци, чумата, масовия мор, яденето на бебета, масовия глад и другите апокалиптични неща с които ни плашат ГЕРБ и подлогите им от къде ще дойдат?
Не показаха в предизборния дебат …”

Кирил Стаменов

Росица Петрова : 

“Цецка се разплака, Радев е пич….. евала, че и кавалер……. Ама след 20 години да разкажеш историята на баща си и то сега……. Аман от артисти бе”

Росица Петрова

Димитър Димитров:

“Сълзите на г-жа Цачева не са искрени!
Само 3-5 минути след сълзите…. се смее!
Тя разиграва един фарс!”

Димитър Димитров
Това са една малка част от коментарите в социалните мрежи и общо взето само няколко лелки са се хванали на това със сълзите, защото според психолозите лелките са имали вече психически отклонения заради дългото гледане на Турски сълзливи сериали !

Да се смеем ли или и ние да заплачем, и ние не знаем ?

И телевизионният цирк на Цачева просто създавал такава емоция в тях !
То вярно много тъпи от ГЕРБ, ама по-опасното е, че правят и народа на тъпаци !
Има поговорка, „че и най-големият глупак не обича да го правят на глупак“.

Та и Цветан Цветанов, сивият кардинал, големият политически инженер, най-тайната фигура в сянка, кукловодът на мафията и ГЕРБ, което е едно и също този път както всеки път доказа, че позьорството и опитите му да изглежда интелигентен са само опити !

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ ДВЕ НЕЩА НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ ЧОВЕК – БЕДНОСТ И ПРОСТОТИЯ НА ТОЗИ СВЯТ И НЕ МОЖА ДА СКРИЕШ АПАРТАМЕНТИТЕ, НЕ МОЖЕШ СКРИ И ЛИПСАТА НА АКЪЛ ДЕТО КАЗВА НАРОДА!

Има една друга поговорка „дай на глупака едно въже и той сам ще намери начин как да се обеси!”
Като гледам май Цветанов се е увил с въжето около вратът и в неделя просто ще увисне на него !
Абсолютни фалшификации и елементарни манипулации, това е ГЕРБ !
И докато Румен Радев се е учил на стратегическо управление в САЩ и се е учил на принципи и закони как се управляват кризи, как се взимат решение и как се правят анализи явно от ГЕРБ са взимали уроци по актьорско майсторство !

И ако Румен Радев се припознава като човекът по-близо до Москва, което е най-доброто за България в геополитическата ситуация днес, защото всички виждаме, че Турция е близо до Русия и в икономически, и в политически аспект, то Радев би бил по-полезен за спирането на мигрантската криза у нас докато сълзите няма да спрат Ердогановите орди да влизат у нас!

За Турция и Радев говорим за дипломация, а не за слугинаж !

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.