Кръв по ревера на вицепремиера

Кръв по ревера на вицепремиера


Кръв по ревера на вицепремиера
Заведено е дело за убийство на вицепремиера!

Вижте подробности за това как къде и за какво се случва това! Естество това пак не се случва в България!
В Румъния съдят бивш вицепремиер за убийство!
Прокурори от румънската Национална дирекция за борба с корупцията (НДБК) изпратиха на съд бившия вицепремиер и бивш министър на вътрешните работи Габриел Опря по обвинение в непредумишлено убийство, съобщи Аджерпрес.

Агенцията уточнява, че става дума за пътен инцидент, при който през 2015 г. загина полицай от моторизирания ескорт.
Двадесет и осемгодишният полицай Богдан Джиджина загина през октомври 2015 г., след като падна с мотоциклета си в дупка на столичен булевард, докато предвождаше колоната на Габриел Опря, който тогава пътувал към дома си.

Efekt 2

Прокуратурата отбелязва също, че Габриел Опря не е имал право на моторизиран ескорт.
Обвинение в непредумишлено убийство е повдигнато и на пътно-строителна компания, защото не е обезопасила пътя и дупката. Източник: segabg.com

Да припомним на Вас и Темида, че 4-годишният наследник на министъра Московски – Кристиан, загива при тежък инцидент на Боровец.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски.
По-големият е Александър, който е на 7 години. Отнет е човешки живот, а осъден няма !
Няма и да има, защото това се случва в България и министърът е на ГЕРБ !

При инцидент на пътя има дела, при инцидент където и да е винаги има осъдени, но при инцидент на човек от властта няма деяние, нали?
Очевидно не желание, а Правителството спрямо случаят с Ивайло Московски е показен за мутренското управление и как има двоен аршин за хората във властта и другите !
Според Бойко Борисов казва „ние сме изпреварили Румъния“, но по престъпност, а не по борба с политиците по високите етажи !
Да пази Господ всеки от такива инциденти, но и да връща Господ всеки му, който е над закона тук у нас !
Един ден всеки ще му се въздаде според заслугите!
Не е нищо лично срещу Ивайло Московски и неговата трагедия, но е лично срещу Борисов и мафиотизирането на държавата !

Свещени крави няма и ако има кръв по ревера на вицепремиера то за Бойко премиера какво да кажем освен, че кръвта се измива но грехът остава !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.