Кръговете около Пинокиев клатят държавата !

Кръговете около Пинокиев клатят държавата !СТЕФАН ПРОЙНОВ


Първо имаше кампания срещу УЖ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ !
Днес така наречените „зелени“ протестират пред Народното Събрание !
В какво се състоя самият протест ли, ами излязоха за час пред НС, извикаха „оставка“ пред камерите на телевизиите, а това не е протест, това е по-скоро телевизионна постановка !

Кампания по медиите по омаскаряване на прокуратурата и лична кампания срещу Сотир Цацаров !

Новият КОЙ клати страната и дали Пинокиев ще успее да хвърли страната в паника и медиен рекет ние не знаем, но едно е ясно като следим ходът на манипулиране на общественото мнение ПРЕДПОЛАГАМЕ, че следващата стъпка е протест срещу Работата на прокуратурата и лично Главният Прокурор на Република България !Кръговете около Пинокиев клатят държавата !СТЕФАХ ПРОЙНВ

Efekt 2

След като Цацаров не прие листите на Сашкото Дончевият и се започна мръсна кампания. Повече от тази медийна манипулация търсете в тези медии:
Ние от Blife.eu няма да се уморим да показваме „УЖ Истинските новини ” и ако ние не отричаме, че понякога стоим с мръсни ръце за злословите интриганти то на тях зад белите фасади се крият далеч по-мръсни дела от хора с мръсни души и много злоба и алчност !

„Медиапул“, “Офнюз“, “Клуб Z”, „Фрогнюз“, „Терминал 3“, „Биволъ“, „Дневник” и „Капитал”

Нашите разследващи екипи събират и обработват информация за тези спонсорирани кръгове от „Америка за България“ и грандово поръчкови медии !

А що се касае за зеленикавите нека някой да вземе да разкаже за атентата в Хитрино и как цяла България изпраща СМС и дарения и как Бойковият Борисов си прави селфита с болката на хората и как държавата и целият Български народ събраха 10 милиона и едва няколко стотин хиляди от тях ще се изхарчат за хората в нужда ! Сега зеленикавите да вземат да си признаят как са усвоили за Хитрино 11.6 милиона лева за локализиране на щетите от замърсяването !Война на фалшивите новини Стефан Пройнов

Или пък как са УСВОИЛИ 50 милиона за да направят анализ за щетите нанесени на земеделските стопани от червеноглавата патица у нас !

Хора, тази зелена рекетьорска машина е време да си заработи заплатите и все по-често ще гледаме зеленикавите създания да протестират и да викат ОСТАВКА по теми, които абсолютно нямат нищо общо с цветовата им политическа окраска !

Сега хайде на бас, че скоро еколозираните роботи ще скандират срещу Прокуратурата !

Ние сме за оставка на Борисов 3, но не и тази зелена биомаса да рекетира държавата и да замлъкват след поредната доза огромна държавна пара !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.