Кръговратът на електоратът и неговата гибел +ВИДЕО

Кръговратът на електоратът и неговата гибел

Как може да спасим България или сме обречени на гибел?
Кой води война срещу нацията ни ?

Питате кой създаде силна България ли, ами селянинът !
Селянинът, който си произвеждаше храната и изхрани всички граждани !
Селянинът, който имаше градина със зеленчуци и кошара с овце, селянинът с кочината с по няколко прасета !
Да онзи селянин, който всяка Събота и Неделя изпращаше буркани в градът !
Онзи същият, който за Гергьовден коли агне и го мята на пещ и по Коледа Ви се обаждаше да дойдете на касаплък да заколите прасето !
Днес е друго !
Вместо от село от към града е обратен потокът на храните – идват от складовете от градовете към малките бакалии по селата!
Днес селата са обезлюдени, китните градини пустеят, а хората там с умиление си спомнят как са изхранили не едно поколение в градът, а сега ги мъчи гладът !

Сега вместо да се правят текезесета и подпомагане на малките животновъди и зеленчукопроизводство!
Истина е, че когато си произвеждаш храната няма глад и няма бедност дори произвеждаш излишък, с който подпомагаш роднини или продаваш и носи доходи, което е вид богатеене !

Кръговратът на електоратът и неговата гибел Стефан Пройнов

Efekt 2

Но правителството на ГЕРБ води ясна политика на ликвидиране на нацията ни и вижте какви са примерните цифри !
Над 3000 човека са на длъжност в агенциите за контрол на храните и тяхната роля е да създават хиляди пречки и нормативни актове, с които да направят невъзможен начинът да си произведете собствената си храна !
Като започнете от дали кокошките Ви са щастливи до контролът на всяко животно и до това, че нямате право да си заколите агне дори, защото трябва да се заколи в специална кланица за което се плаща и тя е на не малко километри от Вашият дом, но не само за да транспортирате животното за което се издава пътен лист от ветеринар, който струва 15 лева и като платите в кланицата 40 лева агнето и подарено става прескъпо !Кръговратът на електоратът и неговата гибел Стефан Пройнов
Аграрното министерство може да се нарече АНТИАГРАРНО в този смисъл !
Вижте как живее Българинът днес:

Коефициентът на глад от 5,5% се покачва на 7,5 %, над 300 000 са гладуващите, което значи разболяващите се и умиращите в момента !
2,5 милиона не дояждат в страната, които са следващата партида от електоратът, която се храни с боклуци и здравето и се влошава, а сега с поскъпването на храните над всеки един на трима ще усети гладът по-силно в страната !
Внасяме :
Над 500 000 тона мляко на година!
Над 250 000 тона месо на година!
Над 450 000 тона плодове и зеленчуци!
Някой знае ли качеството на храните, които се внасят в страната ни какво е ?
Дали е същото на това, което е в редица Европейски държави или не? Изхранването на нацията ни е в ръцете на чужди хранителни вериги, които унищожиха малката ни хранително-вкусова промишленост с редица изисквания и натиск към цена и реклама докато ги принудят да произвеждат заместители на продукти вместо нашенското хубавото, с което сме свикнали !
И така – сирене без мляко, салами без месо, зеленчуци с нитрати и ГМО, това е родното ни производство! Никакъв контрол, никакво качество, а всичко е въпрос на ЦЕНА не на вкус и традиции!

Кения забрани ГМО България не може или не иска ВИЖ ТУК ! 
Над 13,5 милиарда лева са се влели в Българското земеделие или по-точно 80% от тях в един кръг на агромилионери и останалите 20% в дребните стопани, които с редица мерки продължават да ги отказват от поминъкът им !
И докато Борисов и Плевнелиев режеха лентички на поредният хипермаркет открит в страната те прерязваха и гърлата на поредните малки производители в поредният регион, който се препитаваха и даваха работни места и най-важното хранеха местните с по-качествена храна !

ЕС забрани Българските домати ВИЖ ТУК ! 
Изхранването на нацията е елемент от националната сигурност на държавата !
Отговорните за това трябва да бъдат съдени с най-тежките закони за престъпления против държавата, против нацията !
Когато в една държава умират хора някой води война с тези хора и фактът, че в България смъртността е по-голяма от редица държави, в които се водят войни означава само едно – ГЕРБ и техните коалиционни партньори водят война срещу всички нас и то не от вчера !
Днес с фалшива загриженост говорят за качеството на храните, но там не е истинският проблем, а истинският проблем е в липсата на производство на такива !
БСП говориха за завръщането на България към аграрните си корени и по-специално думите на Нинова бяха, че не може една страна да не може да изхрани собственото си население!

Корнелия Нинова за земеделието

И след като ГЕРБ осъдиха собственият си народ на бедност, глад, болести и нищета, дали ще има възмездие за това?

Защото този, който съди трябва да знае, че той също може да бъде осъден не от институциите, защото те са му на подчинение и не от Господ Бог само, а и от същият този народ и спомнете си господа за народният съд, спомнете си !
Защото сега има скрито поскъпване на храните, което всички ние виждаме по етикетите в магазини и никой не говори за това и на някои стоки дори минава над 78% увеличението!

На есен когато пак вдигнат ток, вода и парно питам дали народа вече няма да излезе и да Ви издаде собствената си справедливост !
Дали на всеки му ще въздаде според заслугите Господ или смазани от бедността ще си изчезнем като нация !
Вижте как в съседна Турция няколко човека с модерно земеделие отглеждат няколкостотин декара репички !

И когато пътувате из страната ни вижте хилядите пустеещи ниви и градини !
Можем ли да се изхраним като народ и нация, можем ли или те не биха ни позволили?
И дали скоро няма да дойде денят, в който ние ще им потърсим сметка за делата ?

Всеки сам решава, а ти готов ли си да се спасиш, спасявайки нацията и народът си !
Не забравяй, че защитата на Отечеството е дълга на всеки един от нас и ние трябва да се борим срещу враговете отвътре и вън !
След като умират хора значи се води война или грешим?
Ние не насаждаме омраза! Над 75% от Българите лягат и стават с тази омраза към управляващите, защо ли, може би някой от отговорите са тук в тази статия!

Дори и обречените на гибел имат право на едно последно желание, а Вашето какво е?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.