Къде е Динко?

Къде е Динко?
Къде е Динко?

Къде е Динко Вълев?
Той се превърна в национален герой със смелостта си и самоотвержеността си !

Съдбата го поставяше на правилното място в правилното време и той постъпваше по правилният начин !

Ние Хората и медиите го заобичахме веднага, заобичаха го, защото той е истински неподправен, честен, смел и силен !

Efekt 2

На народът му омръзна да гледа народни УЖ будители завършили партийни школи с жестове и думи специално подбрани да яхват вълната на народното недоволство и после така умело да я притаяват и снижават докато народът загуби вяра в това да има справедливост и възмездие докато загуби вяра, че доброто може да победи или просто казано ДОКАТО ЗАГУБИ ВЯРА !

Вярата, тя е крепяла народът ни в трудни времена, та и нея искат да ни отнемат било в Бога, било в доброто !

А то доброто го има във всекиго по малко и така умира малко по малко !

Къде е Динко, къде е Петър Низамов, къде е и Антон Балтаджиев?
Няма ги в ефира, няма ги и имат си ядове и дела да ходят по съдилища за дето са се осмелили да направят това, което всеки иска ама не му стиска !

За дето са опълчили гърди срещу правителството на ГЕРБА, но как така само смеят и ще бъдат наказани за назидание други да не смеят !

Някой води ли статистика колко от спонтанните протести излъчиха естествени лидери по места и какво стана с тези лидери – ами имат дела !

Някой знае ли, че циганите, който имат по няколко висящи дела от Раднево, който се заканваха да пребиват и убиват българи са още в ареста, а един от Българите на име Радостин Гошев Бонев е в затвора за Хулиганство !

Че е посмял да защити брат си за което ние писахме  ВИЖ ТУК !!

Докога ще търпим да ни мачкат един по един и да ни държат в разединение, до кога ?

Не разбрахте ли, че старото Римско мото „Разделяй и Владей“ ни прилагат вече 26 години и ние всеки път се хващаме на въдицата на управляващите !

Петър Низамов , Антон Балтаджиев, Перата

Забравихме заветите на нашите национални герои !

Петър Низамов със своите отряди „за защита на жените и вярата ни“ просто ни напомни едни цитати на Христо Ботев „Знайте, че който не обича родителите си, жена си и децата си, той не обича своето Отечество”!

Динко Вълев – „Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество“

. Антон Балтаджиев – „Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти…

“. Христо Ботев е написал по някой ред за всеки един от тях !

„Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти”!

А във съвременното кино както казва Оптимус Прайм „загубим ли искрата, която живее във водачите и лидерите губим всичко“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.