Къде е промяната на статуквото ?

Къде е промяната на статуквото ?


Къде е промяната на статуквото Вие видяхте ли такава?
Става дума за отвратителни пазарлъци и за зони на облагодетелствани!

Народът мизерува и боледува, а те даже и се пазарят в публичното пространство !
Всяко едно министерство е ресор, в който има нагнетени стотици проблеми касаещи обществото, а те не гледат на това като на проблеми, които трябва да бъдат решавани, а на места от които ще се сключват разни договори с разни фирми и ще се преразпределят обществени поръчки !

Смелият патриот, който може да застане с цялата си мъжка сила пред една старица, но не и пред някой 20 годишен младеж започна пазарлъците в пълна сила ! Поискали нашите патриоти 7 министерства !

Efekt 2

Отговорът на ГЕРБ бил, че има 4 министерства, с които не могат да се разделят – енергетиката, екологията, здравеопазването и образованието!
Енергетика заради голямата хапка АЕЦ „Белене“!

Екологията, защото там са усвояват огромни средства, а само най-малката прашинка от усвояването на пари и да вземем предвид Хитрино – 10 милиона за възстановяване, а 11,5 милиона за анализ на щетите от замърсяването !
За здравеопазването всички знаем за огромната лекарствена мафия и как изтребва една нация с ваксини и медикаменти А образованието там всички знаем как се подменя историята и на децата им се промиват мозъците и това са най-големите престъпления към нацията ни !

Не ги чуваме, че ще кажат „ние ще направим това“, а ние ги чуваме „искаме това министерство, ние пък не даваме еди кое си“!
Министерските кресла в момента са на публична продажба, но никой от народът не участва в нея !
Срам и позор, медиите си мълчат и занимават хората с всякакви глупости за да отклонят вниманието на хората от тази отвратителна делба !
Мен лично ме е гнус от това, което наблюдаваме !

И ако от векове въпросът с изхранването на населението на Планетата е бил на едно от първите места в световен мащаб то проблемът с наяждането нашите политици от 27 години не спира !
И ако някой Ви каже, че могат да се наситят, то това е лъжа !
Питаме Ви днес къде е промяната на статуквото ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.