Лекарите плачат вместо НАС и заради ВАС! Една истинска история, която за жалост се случи!

Лекарите плачат вместо НАС и заради ВАС! Една истинска история, която за жалост се случи!


Да видиш лекар и то Доцент, да плаче с глас и сълзи, не се вижда всеки ден! Доказания професионалист с 30 и повече години стаж , помогнал и излекувал хиляди хора, спасил и променил за добро хиляди човешки съдби, се разплака пред мен!
Няма да правя реклама, нито да правя Пи Ар, за себе си или на ЛЕКАРЯ – с голямо сърце! Трябва да знаем, че във време на медийно оплюване и охулване на Лекарите, когато винаги ги изкарват виновни за всичко има и такива, които плачат заради НАС!

Преди време се запознах с един строг Доцент- Лекар, срещата ни бе заради болен! Верен на принципите си аз се отзовах на помощ, на непознат човек, който се свърза с мен, чрез социалните мрежи! Лекарят, се замисли когато ме видя, след време ми сподели, че ме е мислил за смахнат! Помогна Човека! Справи се с изключително забъркан медецински казус!

И така десетки болни, заедно с мен при Доцента, за да ги лекува! Никой не беше върнат, всеки беше прегледан, всеки беше лекуван или пренасочен при правилния специалист! Станахме си дружки с „Док”! Един ден трябваше да му се обадя- заради поредния тежко болен! Не вдина телефона, но това не ме учуди- много пациенти още от 7 сутринта! Понеже казусът беше спешен, реших да отида на следващия ден! Отидох рано сутринта и ужас, пред кабинета му имаше ТЪЛПА! Винаги е имал много пациенти, но сега беше върха. Изчаках да излезе от кабинета си и му махнах! Извини се на хората, които чакаха и ме повика при себе си! Влязох , затворих вратата и онемях! Доктора, коравия и съдит Доцент, се разплака със сълзи и глас! След серия от въпроси от моя страна, както и милион притеснения, които ми минаха преа главата, чух нещо ужасно:
– „ Ужас брат! Всеки ден стват все повече болните пред вратата ми , вече са хиляди безнадеждните случаи! Аз съм последното стъпало, преди да отидат при Свети Петър! Станах Лекар, за да лекувам хората, станах Доцент, за да съм сигурен, че мога да излекувам всички! Никога не съм виждал, толкова болни през целия си живот! Никога не съм се чувствал толкова безсилен! Защо Господ, се подиграва с мен и ме направи на погребален агент?
Как да им помогна Брат?”

Efekt 2

Разплаках се с него и не можах да му отговоря! Естествено пак ми помогна, до колкото имаше възможност. Пак даде частица от сърцето си на някой в нужда!
Направих малко проучване и разбрах страшна ИСТИНА!
По данни на компании, които продават препарати, лекарства и реактиви, за онко-болни, за последните 10 години ръста на продажбите им е 700%!

Умираме, като мухи и никой не ни е виновен, освен самите НИЕ! Замислете се най- накрая и се огледайте! Вижте колко са болните около ВАС? Кой ще е следващия и ще има ли кой да му помогне?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.