Лекар издаде тайната рецепта как да се предпазим на 100% от върлуващият грип

Лекар издаде тайната рецепта как да се предпазим на 100% от върлуващият грип


Лекар издаде тайната как се предпазва от стотиците си пациенти, които идват със страшната зараза при нея!

Инж. Боряна Димитрова е споделила с личният си лекар тревогата си, че се чуди как да предпази детето си от страшният грип, който обхвана страната ни !

И в разговор приятелски като жена с жена лекарката е споделила, че тя се предпазва от болните всеки ден, който идват в кабинета и с един стар метод у дома ! След като се прибера в нас, казва тя, само чесънът и ракията ме спасяват!

Efekt 2

Затова давайте на децата чесън – той ги предпазва от грипът и може да подсилите имунната им система и с билков чай с няколко капки пчелен клей, малко мед и резенче лимон !

Дори ако детето Ви обича лимон нека да изяде целият лимон, който ще му даде натуралната свръх доза с витамин С нужна на тялото, а Вие, неговите родители, пробвайте да ударите по една ракия с таратор, с много чесън гарантирано предпазва от грипът и сваля дори кръвното и успокоява от дневният стрес !

По една – две ракии не повече !
Значи чесън и ракия е препоръчала лекарката на инж. Боряна Димитрова, а тя на мъжът си и на всички Вас !
Наздраве, за да сме здрави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.