Либия заплаши Европа

Либия заплаши Европа

Междувременно Либия заплаши да залее Европа с мигранти, ако ЕС не признае самообявилото се ислямистко правителство в Триполи, твърди британският в. “Дейли телеграф”

Журналистът Колин Фриймън се е срещнал с представители на непризнатата администрация, които му казали, че могат да наемат малки плавателни съдове и да изпратят огромен брой африкански мигранти отвъд Средиземно море.

Говорителят на международно непризнатия либийски Генерален народен конгрес Джамал Зубия потвърдил това в интервю за “Дейли телеграф”. Ислямистите поеха властта в Триполи миналата година след сблъсъци със силите на международно признатото правителство. Преди половин месец и двете администрации – международно признатата власт е базирана в Бенгази – отхвърлиха изготвения съвместно с ООН мирен план.

Ние от Blife.eu питаме това ли е поредното донорско нахлуване, което очаква Балканите и Европа !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.