Липсата на персонал е най-големият проблем за туризмът ! + ВИДЕО

Липсата на персонал е най-големият проблем за туризмът !
Липсата на персонал е най-големият проблем за туризмът !

Най-големият проблем на туризма е липсата на персонал, каза Благой Рагин.

Според представителя на браншова организация, квалифицираният български персонал отива да работи в чужбина. “Всички бягат в Запада и Европа, защото ние не можем да предложим по-добри заплати”, призна той. Рагин посочи още, че е искал квота от бесарабски българи, които да запълнят вакуума.

“Тази година ще бъде една от най-силните”, изрази оптимизма си за предстоящия летен сезон Рагин. Той също подчерта, че е летовниците търсят комплексни услуги. “Например морски курорти и СПА”, поясни гостът в студиото на БТВ.

Efekt 2

Истината е, че във всеки отрасъл на Българската икономика има огромен дефицит на кадри, а 85% от младите и образовани Българи напускат страната !
Няма кой да работи в страната за тези заплати !
Образователната система произвежда все по-неграмотни и ниско реализируеми младежи !
В тази страна алтернативата за младите или да станат наркодилъри или да станат проститутки !

Как да задържим младите, как след като правителството прави всички възможно да прокуди младите и да унищожи старите?
Държавният сектор е мъртъв, а частният умира малко по малко! Как да имаме предприемачески дух с тези огромни лихви на банките и след като няма качествени хора, който да работят?

Но явно всичко си е добре щом Бизнесът не протестира и няма синдикати, няма недоволни май!
Няма и да се оплачат от туристическият бранш, а сега Бойко ще им даде някой друг минерален извор за по 100 години напред и недоволни няма !

Така е докато има „аз на тебе, а ти на мене“! За тази държава на никой няма да му дреме!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.