За лъжец не ставаш Цецко,ти си будала!

За лъжец не ставаш Цецко,ти си будала!

Цветан Цветанов продължава в типичният си стил.

Въпреки загубата на изминалите избори, бившия вътрешен министър продължава да е по-нагъл отвсякога. В студиото на „Здравей, България” зам.-председателят на ГЕРБ, заяви и най-гомяната глупост :
”Не сме имали тролове, които да пишат срещу политическите ни опоненти.
Кампанията ни винаги е била лице в лице с българските избиратели”
Всички нормални хора виждаха, как в продължение на години, множество герберски тролове се опитваха да променят обществените нагласи в интернет пространството. Добре организираната машина, поддържаше десетки фалшиви профили ,част от които използваха явни обиди и целенасочено разрушаваха комуникацията , а други бяха маскирани като по-умерени подръжници.

Цветанов продължи с наглостите , като каза ” Няма да си подам оставката след загубата на президентските избори. Цецка Цачева изпълва с функционална компетентност това, което имахме като искане – тя да бъде президент на страната.Правим задълбочени анализи и целим да бъдем обективни в резултатите, които постигнахме ”.
Явно, че на този човек му трябват още няколко загуби, за да изтрезнее.
Източник: varnahot.com

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че хората, които подкрепяха референдумът знаят, че Цветан Цветанов лъже !
Хиляди злобни коментари се изсипваха в социалните мрежи !
Огромен брой подли недостойни картинки също се разпространяваха от троловете на ГЕРБ !
Всички администратори на групи във Фейсбук получават известия за докладваните и свалените цензурирани публикации !
Ние сме администратори в такива групи и знаем на кого се сваляха само публикациите !
Истината е, че цялата мръсна и подла игра в Социалните мрежи се води само и единствено от структурите на ГЕРБ !

Нашата медийна група има блокирани завинаги няколко сайта и някои страници са изтрити от ФБ завинаги без право на отговор !

Централата на ГЕРБ използва правителствените си връзки и контакти за да манипулира на всички нива !
Безброй публикации са направени невидими и не достигнаха до хората, ако това не е цензура по най-бруталният и подъл начин то Цветанов да каже какво е !Цвтан Цветанов

Наш администратор дори посочва случай как е бил на Задушница на гробът на майка си и е запалил свещ, по-късно през денят е решил да постне снимката на стената си на профилът си в ФБ !
Не закъснява и докладването на ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ и от ФБ алармират човека, че тази публикация ще бъде свалена заради ПОРНОГРАФСКО СЪДЪРЖАНИЕ !

Долни, нагли и подли в действията си и в думите си!Цветанов

Цветанов или се прави, че не знае или наистина не знае, ако е второто след загубата си като политик, след загубата си като човекът, който води кампанията на ГЕРБ е време да лапне свирката и да се върне към училищната си дейност по физкултура !

Та трябва да си много тъпо парче, че да казваш, че ГЕРБ нямали тролове, а нима всички ние не виждаме коментарите във Фейсбук !
По-очевадна лъжа няма как да изрече. Вижте коментарите, които доказват това под статията !

ДВЕ НЕЩА НЕ МОЖЕШ ДА СКРИЕШ НА ТОЗИ СВЯТ-АПАРТАМЕНТИ  И ПРОСТОТИЯ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.