Магията на Бурката 3

Магията на Бурката 3
Магията на Бурката 3

След учредяването на онази га-ДОСТ в България последва най-грандиозният Турски коктейл даван у нас от времето на Енихан баба, че до наши дни !

Естествено на него бяха поканени всички ГЕРБ-ови фигури на нашата политика, там бяха и всякакви РЕФОРМАТОРИ на новата ни политическа и историческа история !
На показ бяха всички добри пчелички и политички, там бе и Шехерезада с магическото наметало изпълнена с надежда, но не като онази Надежда, която също сложи Хиджаб !

Нашата куртизанка пристъпваше финно като партизанка, целта и бе най-важният гост този, който е лидер на ДОСТ. В ръката си тя носеше чаша с вино, червено, пенливо, което кара кръвта да бушува, което кара и мъжът за жената да бленува, такова което не прави пожари, но егото на ДОСТ-а да погали !
От всякъде погледи и коментари коя е пък тази скрита от отвън, а от вътре само по парфюм !
Нашата актриса с хитрост като лисица успя да се докопа до най-важният гост и да го поздрави с тост. Щом звъннаха чашите в този миг той поздрав за достлука получи и осети, че букетът му декиш ще хване и понечи за ръка той да я обхване и като кавалер да се наведе, но тя ръката си високо повдигна и пред лицето му я подаде, а това означава, само че с нея той голям късмет ще извади !

Efekt 2

Коктейлът се вихри с много питиета навсякъде, обаче пазят Турски заптиета и с дарове от Анадола се облажиха много хора !
Там бяха всички политици, накацали като прелетни птици, навсякъде кънти „родна реч, омайна” на езикът на поробителят ни майна !
А нашите патриоти седяха като Идиоти, мълчаха като покорна рая нали от години са на турската пара!
Така сред пиене и много деликатеси, тя не се чудеше „султане мой къде си?” , а той бе до нея, държеше за ръка и я показваше с горДОСТ на своята рая !

А тя с нетърпение очакваше края за да се пренесе с него в Рая !
Очаквайте следващият разказ, който ще бъде за лица над +18! За тази страсти и малко гаДОСТи бяло сладко !

Хронология :

Епизод 1 : Кунева с Бурка и разказът за магическото наметало

Епизод 2 : Нощта на магическото наметало епизод 2 (+18 )

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни НЕистината има право също да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.