Мажоретките победиха България с „i want to budi“

Мажуретките победиха България с „i want to budi“

Всеки родител и всеки, който е ходил на събития, които са организират от училищни настоятелства и читалища може да каже, че не минава събитие, в което да няма танц на мажоретки, не минава празник свързан с училищата и нашите деца без мажоретки да не изпълнят своят танц под звуците на американски музика !

Истината е, че подмяната на идентичността ни като нация е един дълъг процес, който не е от вяра ! Не едно поколение паднаха в капана на Янките ! Процесът е на този етап с това правителство е необратим !

Единствените, които можем да започнем да поправяме стореното сме ние родителите на средна възраст, защото ние сме последното поколение, което ще си спомня утре някога какво е било и какво е патриотизъм, родолюбие и фолклор !

Efekt 2

Масово във всички читалищни библиотеки в цяла България от години има раздадени безплатно компютри и интернет! Кой ли е направил това и защо? Ами как кой – Янките и една голяма тяхна компания, няма да и казваме името за да не правим реклама, но да речем, че повечето компютри използват тяхната операционна система, да онази с прозореца!

И сега какво Бил Гейтс се е трогнал за децата по селата ли ? Не, просто читалищата си остават последните крепости на Българщината, който не са съборени и върху тях да бъдат построени я джамии, я някой център за интеграция с безплатни учебници и тетрадки от САЩ! Това е, няма празник, който да мине без „i want to budi“ и не остана и читалище, което да не е получило дарение от САЩ!

Е има и такива по Родопите, те си имат други дарители ! Как ще опазим Българският фолклор, който ни е съхранил през вековете дори и през Турското робство, а той фолклора ни е бил родовата памет, празниците и обичайте, които са предавани от векове и всеки един празник и обичай има закодирана история, има закодирано послание, има закодиран обичай, който показва кое е правилно, кое не и кое е Българско !

Например Петльов ден носи историята как жените са бранили рожбите си от кръвният данък събиран от башибозука ! Всеки празник е част от хилядолетната история, която се подменя днес плавно, но сигурно се подменят автори и празници, а децата в училище учат за Байрам и Банго Васил, учат за султани, но леко-полеко забравят за Васил Левски, за Ботев и какво е направил Караджата !

Нямало Батак, това било мит или измислена легенда, нямало робство, нямало кланета, но пък се строят нови джамии и минарета ! Било съжителство в един мултикултурен свят и всичко е било една хармония и идилия, която ще се случи и днес ! Така малките момиченца с палки в ръка преместват хората и носиите и не се учат народни песни, а „i want to budi“ и така лека-полека се промиват малките мозъци на нашите деца ! Утре когато отидете да изпратите вашето дете в първият учебен ден огледайте се за мажоретките, те са там и чакат ви невинно използвани за нещо, което ще убие Българското !

Срамота, дори в Америка мажоретките не се използват по училищата, а по спортни събития на мачове по ръгби или баскетбол, те са в спортните зали не в училищните програми ! Днес те са на всички ученически и християнски празници от първият учебен ден до празникът на буквите ! Какво ли биха казали Кирил и Методи за това ? Какво бихте казали вие за това ! Хайде всички „i want to budi“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.