Май мина, Мая остана

Май мина, Мая остана


Мая Манолова няма как да скрие червенето си минало!
И точно заради него няма как да има сиво бъдеще!

На всички им е ясно, че Мая напусна червените редици с гръм и трясък заради това, че не си надмогна егото и иска да расте в кариерата си, а в столетницата тези процеси текат по-бавно !

Виж в редиците на ГЕРБ е друга работа – там може да спреш на едно кръстовище и да станеш министър след пет минути без ценз, без образование, без опит, без дори прилична автобиография!
Можеш да станеш дори министър на правосъдието с фалшива диплома!

Efekt 2

Някой ще кажат „то пък едно правосъдие“, нали министър прави убийство и какво от това, че няма правосъдие щом си от нашите !
Можеш да си социоложка и да управляваш МВР, че то един физкултурник управлява МВР преди това и никой не разбра!

Така е в ГЕРБ – искаш кариера, имаш я, но стига да си готов на всичко да пазиш главатарят на бандата !
Та Мая Манолова обикаля страната като пожарна команда да гаси народните пожари !
А някой скочи да се бунтува и емоционални пожари се разгорят Мая първа пристига и с ГЕРБ ще ги угасят !
И така кой не протестира и пред него Мая не проституира в името на бащицата на нацията и да спрем пред света излагацията !

И така Амбицирала се е момата да става президент или премиер, а може и кмет на София дори, ама надали !
Рейтингът и е голям напомпан е с медиите на статуквото и мафията уж срещу които тя се бори, ама май в друго измерение, защото победа досега няма тази Мая!

И така какво стана с Банките или ЧСИ, какво стана с миньорите и с майките дори какво стана ми кажете, че нещо не се сещам, нещо тя да е променила и сметките на премиера да е прекроила!
И така най-успешни в делата политици са били и Хитлер, и Сталин народе разбери, но нито един от тях рейтинг не е имал, но уви кървава статистика са оставили !

И така рейтингът е от дъжд до пладне само Бойко да не падне, че тогава пребоядисаната червената мома, която си смени и цветът социалният си мироглед върти се тя към царят слънце като слънчоглед !

Някой скоро ще запуши голямата уста на кака Мая и от миналото ще изплуват грехове от онези времена с пари и пак пари, а с тях закупени имоти!

Ех, как и от къде са те дошли, дали Мая ще го обясни?
Май отмина, Мая пък остана да гаси пожари вместо пожарникаря, а той с цялото си великолепие ще даде едни пари и Мая пак ще си замълчи !
Лъжовни са думите и делата, лъжовни са, а народът чака помощ и с надежда някой да ги води и повежда към по-добри дни, но за жабата и тенджерата народи си спомни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.