Македония на етническата карта се появи и ГЕРБ

Македония на етническата карта се появи и ГЕРБ


Вижте връзката на САЩ и ГЕРБ на балканската карта, иде ли война преценете сами?

Договорът с Македония – лист хартия подписан от един диктатор ли ще бъде? Исторически договор го наричат, но историята помни много договори, но и много договори са били късани през историята !

Истината е, че на Балканите нито един проблем не е решаван от страните тук, а винаги е имало намеса отвън било от Европейски държави, било от Русия или от Османците !

Efekt 2

Македония се отказва да твърди, че има македонски етнос у нас, но много спорни въпроси остават да висят във въздуха като Исторически факти за владетели и писатели и за нас няма проблем, защото от времето за което са живели то си е било Българско визирам за царете и църквите, които са строени !
Силите, които оперират на Балканите в момента се опитват да прекрояват историята като заменят се случки, дати и факти, но родовата памет си остава и именно тя е проблемът на Американската администрация, която моделира съзнанието на идните поколения в източна Европа и не само тези процеси са трайни и бавни, които наблюдаваме !

За съжаления Македония е млада държава и тя съществува на практика от 1991- 1992 година и тя търси своят национален дух, но за толкова кратко време няма как да имат история освен да си я създадат!
През 356 пр.н.е. Филип II Македонски присъединява Горна Македония в кралството си, включвайки Линкестида, Пелагония и южната част на Пеония (Девриоп).
Неговият син Александър III Македонски превзема и присъединява голяма част от региона към империята си. Филип V Македонски (ок. 221 – 179 г. пр. Хр.) побеждава последния независим цар на Пеония – Дропион, като ок. 218/215 г. почти и напълно я подчинява, но областта около Скопие, никога не попада под контрола на македонците.

През 168 г. пр.н.е. регионът е включен в границите на Римската империя, а през 146 пр.н.е. е създадена провинция Македония. Въпреки това, Дардания продължава съпротивата, като областта (вкл. Скопско) попада под римска власт чак през 28 г. пр.н.е. При управлението на Диоклециан провинция Македония е разделена на две части – Macedonia Prima и Macedonia Salutaris, като голямата част от днешната територия на Република Македония попада във втората, чиято столица е град Стоби.

Най-северните части на областта, включително град Скупи (дн. Скопие), е присъединена към провинция Мизия !
Естествено създателят на Македония Филип II Македонски е живял в Пловдив – Филипополис, градът създаден от Филип II Македонски за Филип II!

А за Филип V малко историци знаят, че е дори е нямал собствено монетосечене и малкото монети, които имал възможност да пусне в употреба са били сякани върху републикански денари дори, но такива са Македонците от време оно ! Създадената държава е върху земите на Траките от какви хора ли, ами от Траки най-вероятно !

Та какво е положението според последните данни от преброяването през 2007година !
По данни от преброяването в страната от 2007 г. населението на Република Македония наброява 2 057 000 души.
Според преброяването от 2002 г. по-голямата част от населението (65%) изповядва християнството (64% са православни); 33% са мюсюлмани. Жителите на републиката са се самоопределили етнически като:

Македонци – 1 297 981 (64,2%)
Българи – 1417 души, но около 35 000 македонци са получили българско гражданство на базата на деклариран български етнически произход до 2011 г.. Десетки хиляди други граждани на Република Македония са подали молби за българско гражданство, които все още не са удовлетворени.

Други, които нямат двойно гражданство, открито афишират българския си произход, като например писателите Младен Сърбиновски и Миле Неделковски.
Като цяло в България е застъпено схващането, че гражданите, които се самоопределят като македонци, са етнополитически дезориентирани българи. Република Македония отказва да признае официално наличието на българско малцинство.

Албанци – 509 926 (25,2%)
Турци – 77 959 (3,9%)
Цигани – 53 879 (2,7%) и 4% други.

Македония се намира под силен натиск и отвън и отвътре Албанците и Турците подменят религиозният код на населението, а Сърбите се опитват да запазят Християнският корен на страната и как иначе малко известен факт е, че има над 140 000 смесени бракове в Македония межди Сърби и Македонци това е факт, който няма как да бъде игнориран и нова велика Албания ще се сблъска това !

Гледайте внимателно как процедира Американската администрация в Македония, гледайте внимателно всяка стъпка, защото това ни очаква и нас, но в по-големи мащаби !

Кой си играе с етническата карта у нас ли, ами ГЕРБ, кой слугува на САЩ, ами ГЕРБ, кой слугува на Ердоган ли, ами пак ГЕРБ, кой граби държавата ни и унизява християните, ами ГЕРБ с ДПС и ДОСТ, но ДПС седят по-страни от тези процеси докато зад всеки един процес виждаме ГЕРБ затова и казваме договори се подписват, но и се късат !

Но процесите на ислямизация вървят доста динамично и у нас такива като Ахмед Муса от Пазарджик ще бъдат следващите проводници на македонският сценарий у нас !
И докато си говорим дали Македония ще си смени името или не, докато си говорим за лист хартия Македония си отива и това едно парче от Велика България, което бавно, но сигурно се превръща във Велика Албания !
Сърбия се противи, а България мълчи!
До кога ще е така ли, докато службите си затварят очите за Ислямизирането на циганските гета и контролът им от Цветан Цветанов ще е така !

После, както казва професор Иво Христов, след като се запали детонаторът всички знаем какво следва !
„Що е маке, все е юнак“ скандират в покрайнините на България, но дека са войводите, дека са кажете ?
Един народ живял 500 години в робство ражда роби не хайдути и все пак генът си е ген и колкото и да сме търпеливи един ден от ГЕРБ ще почувстват гневът на нацията !

„Всяко действие има равно по сила противодействие“, казва Нютон, но не е прав поне за Българският народ не важи този закон !
В допълнение ще добавим, че над 50 000 американски агенти подготвят тези процеси у нас с любезното съдействие на Цветанов и ГЕРБ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.