Мая Манолова! Бъдете здрави дами и господа!

Мая Манолова! Бъдете здрави дами и господа!


Али Баба помага на Борисов рейтинга на Мая Манолова да свалят, надявайки се на амнистия или на чудо. Божков показа моделът на Борисов и Мая Манолова е чиста като народна сълза! Как Бойко Борисов е натискал всички бизнесмени да не финансират Мая Манолова, което е ясен знак, че Манолова е на страната на обикновените хора.

Има още един непряк финансов еквивалент и това е Столипиново 90% на 10% на балотажа за Кметските избори и това е знак, че 90% им е платен и 10 % по сърце са гласували не под строй. Така дисциплинират се всички бизнесмени и арестите са пълни да не вземе някой да финансира Манолова и „Изправи се.БГ“.

Страхът е голям щом лично В.В. в съобщения и СМС си респектира – контролира в паралелната държава кой, къде и какво да става – моделът е ясен. Васил Божков пуска партенки и оставя хората да дават оценки, но десетилетие назад и той е с тях просто го застигна алчността на мафията в страната като помисли си той, че няма да му отрежат главата.

Efekt 2

И вместо Али Баба да разказва приказки за разбойници и Шехерезада той темата смени за Мая Манолова споменава и фокусът се сменя, търси се друга драма.

Кого е поддържал  Али Баба всеки сам може да се сети?

Но както казва Мая министри се сменят, но модела си остава. Моделът си остава и в паралелната държава си е мислил Божков, но уви грабежа продължава.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/589732538617052/?v=589732538617052

Именно за тази промяна ви Говори Мая, а най-вероятно, ако има и капка истина в тази удобна за Борисов клевета Божков вече съжалява, че не дарил и лев за слава. Най-вероятно Мая Манолова ще отговори като тях на клеветите и ще махне с ръка! Бъдете здрави дами и господа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.