Мая Манолова: България се превръща в сметището на Европа!

Мая Манолова: България се превръща в сметището на Европа!


Мая Манолова: България се превръща в сметището на Европа! Докато светът се бори със замърсяването Европа намери едно лицемерно решение – изнася своите боклуци в друга държава и това е България. Италианската мафия, която създаде апокалипсис в Сомалия, сега изнася своите боклуци в България. В момента в Българското корумпирано правителство срещу пари внася боклук от целият свят – Германия, Франция,

https://www.facebook.com/lorencoartist/videos/639166930167148/

Италия и дори държави от Африка доставят своят боклук в България. Една доста добре организирана мафия строй заводи в България, доставя своите боклуци с кораби и влакове в България, а корумпираното правителство на премиерът им Бойко Борисов приема всичко за което може да им плати някой. Боклукът се вкарва със стари мини както и се заравя, но голям процент се изгаря, а този отровен дим отравя не само местното население, а и околните държави. Има една жена, която се бори с това замърсяване и тя се казва Мая Манолова заедно с нейното гражданско сдружение „ИЗПРАВИ СЕ БГ“!Тя създава граждански групи, които се борят на место във всеки град в страната им. Манолова има огромна популярност в страната си, но тя така допринася и за борбата с климатичните проблеми на света. В България тя спира изграждането на не един завод, спира вносът и не спира да притиска правителството и това не остава не забелязано както от мафията на боклука така и от световните организации, които се борят с климатичните проблеми. Тя и нейният екип не спират да предлагат мерки и да създават закони, които да внасят за гласуване в Българският парламент. За съжаление обаче България е парламентарна република, а в парламента най-голямо е лобито на ГЕРБ и техните коалиционни партньори, които управляват и именно те се договарят с мафията на боклука. Смела жена е Мая Манолова и се изправя срещу трансконтинентална организирана престъпност, която трови цялата планета. Борбата за опазването на планетата е дълг на всеки един от нас, казва Мая Манолова, но и трудностите, които среща тя и нейният екип не са малко в една корумпирана държава алчността на политиците е по-голяма от отговорността към световните екологични проблеми!

Efekt 2

Maya Manolova: Bulgaria is becoming the dumping ground of Europe!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.