Мая Манолова! Докато хората мизерствуват и боледуват, управленците пируват!

Мая Манолова! Докато хората мизерствуват и боледуват, управленците пируват!


Манолова не говори за вируси и бацили, Мая Манолова не говори за вируси и бацили, а за истински важните неща в социалният ни живот. Акцентите на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ не са върху пандемията и темите задавани от медиите обслужващи властта, а върху проблемите, които произтичат от това. И докато едни хора ви четат статистики кой от какво е умрял, други хора умират от техните действия и бездействия. Какво стана с цените на водата и тока? Какво стана с качеството на водата и на животът? Какво стана с малкият и среден бизнес у нас?

Какво стана със земеделските производители и с туристическият бранш? Какво става с болничната и до болничната помощ? Какво става с хората в неравностойно положение и с ТЕЛКОВЕТЕ? Какво става с движението на хора и товари в страната и по света?

Какво става изобщо със съдебната система, с ведомствата и министерствата, с общините, някой знае ли изобщо?

Efekt 2

Хаос и безумие цари навсякъде, пълна невъзможност за нормално функциониране поради липса на адекватно отношение, липса на разумно управление, липса на държавата се усеща трайно, а едни милиарди сменят своите собственици.

Докато хората мизерствуват и гладуват, докато хората боледуват управленците пируват!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.