Мая Манолова и Десислава Филипова в защита на обществото

Мая Манолова и Десислава Филипова в защита на обществото


Манолова и адвокат Филипова ясно и категорично в защита на пострадалите от банките и частните съдия изпълнители! За неправилното изчисление на лихвите, за методиките на отнемане на жилища, за правата и справедливостта, за закрила на пострадалите това е кауза на Десислава Филипова, но това е кауза и на всеки един пострадал от банките, на всеки един станал жертва на ЧСИ-тата.

Манолова открито застава зад Десислава Филипова с авторитетът си за да се даде по-голяма гласност на проблемите! За да се съзира Европа за този огромен проблем. Адвокат Филипова е безспорно най-добият адвокат в тази материя и познава детайлно този проблем!

Чест и прави на Мая Манолова, че се обръща към своят колега с най-голям опит в страната като с експертност и познание могат да се решат проблемите на безчинствата на ЧСИ-тата и Банките. Не една съдба е разбита, не един имот е отнет, не едно семейство е разбито.

Efekt 2

За това защо не говорят от опозицията, защо не говорят медиите, защо ли, защото системата, която ни мачка е в услуга на този инструмент за репресия и грабеж. Време е за закони за личен фалит, време е за гражданско отношение, време е за справедливост! Изправи се Българино и потърси своята подкрепа от Мая Манолова и нейният екип!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.