Мая Манолова като модел за поведение!

Мая Манолова като модел за поведение!

Мая Манолова като модел за поведение на всички нас! Гражданско самосъзнание и съпричастност към процесите в страната. С личен пример въздейства на хората и така променя съдбите им. Да кажеш на всеки „изправи се и се бори“ трябва сила не само на духа, но и чисто човешка!

Да вдъхнеш кураж на отчаяният без корист, без отплата, а той от своя страна ще каже на друг и на друг като от това ги е страх – от силата на мълвата. Моделът за подражание, не лик в социалните мрежи като той е отговорност заради тези на които си им казал „изправи се, аз съм зад теб“, отговорност и на поведение, отговорност е всяко обещание, отговорност на всеки е да се бори срещу всяко престъпление. Всички ние трябва да се борим за това, което обичаме и да се изправим заедно да спасим България!

Efekt 2

Ние живеем тук в България и всичко, което имаме, всичко, което си струва да се събуждаме всеки Божи ден е тук именно затова и гражданско движение „Изправи се.БГ“ ви казват да защитим това, което обичаме. Борбата за социална справедливост, за чиста и свята република е от времето на Васил Левски и преди това и всичко, което сме искали винаги се постига с борба.

Винаги ще има тирани докато сме разделени и разединени, но ако се изправим всички тиранията ще падне. Личният пример е важен за всеки един от нас, нека всеки промени средата си, промени хората до себе си, на улицата и в градът си, там където живее докато ние не се променим няма да дойде промяната, ние сме промяната, а другото е диктатура, която иска да ни разделя и противопоставя по пол и религия, по цвят и възраст! Да не разделя на десни и леви, на всякакви фили и фоби и затова сме роби. Свободата означава отговорно държание, а свободията води до анархия. Време е да се изправим и да сложим ред в страната и такива като Мая Манолова ушиха знамето на справедливостта!

Време е да го развеем и да се обединим за една чиста и свята република за да изпълним заветите на предците длъжни сме не само заради нас самите, длъжни сме не само заради предците си, а длъжни сме за тези, които идват след нас! Каква среда ще им завещаем – робска или нормална и градивна, надграждаща се и сътворяваща или като тази саморазрушаваща се? Време е с личен пример и отговорност както казва Васил Левски: „Ние, дейците, сме си посветили живота за Oтечеството. Трябва да са мисли зряло”. … Да бъдем зрели днес не е привилегия, а дълг на всеки един от нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.