Мая Манолова: Работа за всеки не обещание, това е мисия!

Мая Манолова: Работа за всеки не обещание, това е мисия!


Мая Манолова предлага работа за всеки и план за излизане от кризата както и от правителствената немощ. Повече от видно е, че държавата в лицето на управляващите не иска и не може да се справи с кризата, но няма как ние да спрем да съществуваме, няма как светът да спре, животът продължава и ние всички имаме своите като трябва да посрещаме сметките си и да покриваме разходите си затова и единственият и правилен начин е да имаме сигурна работа и стабилни доходи.

Свидете ли сме на изземване на бизнеси, фалирането им и после как се изкупуват. Свидетели сме на пряка намеса в корпоративни и фирмени дела на държавата и после завземане на пазари и пазарни ниши от фирми приближени до властта.

Ние обикновените хора трябва да продължим да съществуваме и да продължим напред и всеки един трябва да се изправи след като е бил повален от мафията, но за да се изправим трябва ясен план и правителствена карта трябва реални работещи икономически мерки, трябва действие от страна на държавата, трябва политическа воля на кабинета, но такава очевидно липсва.

Efekt 2

Именно заради това Мая Манолова и „Изправи се.БГ“ предложиха 19 мерки, а правителството не чува гласовете на малкият и среден бизнес, не чува и виковете на безработните хора, които не могат да си посрещнат най -необходимите и неотложни разходи за оцеляване като ние не трябва да разчитаме на случайността и късметът, защото късметът в живота идва с работата затова и трябва спешно да е отварят работни места, затова и Мая Манолова заяви, че трябва работа за всеки.

За да се случи това обаче правителството трябва да получи огромен обществен натиск за подобряване на икономическата среда и бизнес климата, но това на този етап с това рекетьорско и мутренско управление не е възможно. Работа за всеки не е обещание, това е мисия, която ще спаси стотици хиляди семейства и съдби!

Трябва да променим съдбата си иначе докато си говорим още хора остават без работа, още остават без домове и мечти, още ще напуснат страната, а след това кой ще работи, кой е въпросът?

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/293333888338601/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNjA1MTgxNzg2MzQxNDc/

Трябва зряло да се постъпва с държавните дела и не да се кърпи на парче, а цялостна политика за излизане от кризата!

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.