Мая Манолова скоро ще попита: Господин Борисов, къде е водата?

Мая Манолова скоро ще попита: Господин Борисов, къде е водата?


Мая Манолова се готви за избори Манолова и нейните структури се готвят за избори в цялата страна! На протестът си пред Министерски Съвет дойдоха активисти на „Изправи се.БГ“ от двадесет града от страната като това са хората по места, които ще работят за влизане на Манолова в политическата битка. В цялата страна се очаква водна криза породена от липсата на адекватни мерки от страна на правителството.

Много населени места ще бъдат подложени на воден режим, а качеството на водата ще бъде силно занижено. Манолова с инициативните комитети в цялата страна се борят за намиране на решения по места и предлагат редица адекватни мерки за излизане от кризата. Мерките и решенията са специфични и са изработени според ресурсът и водните залежи на самият регион. За съжаление пари се отпускат за какво ли не, но не и за сондажи за добиване на питейна вода, но не и за качествен ремонт на водопреносната мрежа.

Проблемът с водата е преодолим, но правителството и регионалните им кметове за пореден път не искат да се справят, не търсят диалог с ражданите и с компетентните специалисти и професионалисти, но намират пари за фирмите близки до властта, а не и за решаване на проблемите ВИК сектора и това ще ескалира напрежение на много места в страната и ще стане като в Перник.

Efekt 2

И така Мая Манолова е тръгнала на избори, тръгнала е да обикаля страната и да се среща с хората и да чува проблемите им за да предлага решения като засега обаче правителството не финансира решения, а проблеми, които като бумеранг ще се завърнат със страшна сила!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.