МВР Мапс и децата Ви !

МВР Мапс и децата Ви !

Децата Ви!

Всички родители ли ще трябва да учат правилникът за движение по пътищата и да държат изпит пред преподавателите ?

Защото на практика, ако не сте учили правилника и не знаете как се обозначават улици и светофари, защото нямата тази грамотност, ще трябва да се научите !
Защото и тази година полицейските участъци през училищата ще ви задължат да направите макет на маршрутът по който вашите деца от първи до четвърти клас ще пътуват до училището !

Efekt 2

По-зли са от ГУГЪЛ и утре ще искат и ДЖИ ПИ ЕС системи да закачат на децата Ви, и не чак толкова заради безопасността, а заради контролът за да свикнат да бъдат следени !Децата Ви !

Бясна майка ни пише:
Искам да Ви запозная с поредната глупост на Министерството на Образуванието!!! Моето дете започна първи клас, ходим с колата до училището и никога не е сама, защото е и твърде малка още. Принудена съм да попълня някаква глупост,ама в буквалния смисъл на думата!!!
Става въпрос за някаква маршрутна карта,която дори нямам идея как да попълня така,че да не се изложа…
Когато се прибера след 13часов работен ден,сложа на детето вечеря,изкъпя я и в 22:00 вместо да си легна,защото пак ще стана в 6,а ще се прибера в 21,аз трябва да изрязвам картинки,да рисувам пътят на детето до училището…
Питам аз,това толкова ли е важно,че да е задължително,и как да намеря време и за тази простотия!!!

Но майката не подозира, че децата са манипулирани и използвани от системата и тайните служби !
Все пак каквото посеем това и ще пожънем или по-точно каквото възпитате в децата ни без да знаем ние това ще е и населението !
ВИЖ ОЩЕ!

Децата Ви!
http://blife.eu/pokemon-go-или-цру-home/

ВИЖ как ПОКЕМОН работи за ЦРУ !

Затова скъпи родители, отчетохте ли се какви са вашите маршрути на МВР, кой и кога в колко часът ще посрещне вашето дете, кога и къде, всичко трябва да се знае и контролът е важен, но върху Вас !
Иначе от МВР имат грижата да пазят децата ви, но на практика пазят само училищните нарко дилъри ! Добре дошли в слепият биг брадър !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.