МВР на крак

МВР на крак
МВР на крак

Всички ченгета на крак !

Полицията в Бургас издирва личните автомобили на шефовете на две от ключовите управления на МВР в града. Откраднати са колите на шефовете на Първо и Четвърто управление на полицията – Иван Иванов и Халид Аптарман.

Автомобилът Форд “Галакси” на Иванов е изчезнал от центъра на Бургас. Парадоксално, точно това е територията на Първо РПУ. Джипът Сузуки “Витара” на Аптарман пък е задигнат от паркинг в комплекс „Изгрев”.

Efekt 2

Полицейският шеф отишъл да вземе съпругата си от комплекса, но щом се върнал, от возилото му нямало и следа. Разследващи съобщиха, че същият автомобил преди време е бил собственост на служител на ДАНС в Бургас.

Запознати разкриха още, че по същото време е правен опит да се отвори и трета кола на агент от службите в Бургас.

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР.
До момента возилата не са открити. Неофициално, криминалисти твърдят, че вече имали насоки.
Случаите са сведени и до знанието на ДАНС.

В официален коментар от Областната дирекция на МВР – Бургас съобщиха, че работят в еднаква степен на ангажираност, както за разкриване на противозаконните отнемания на коли на редовите граждани, така и на полицейски служители.
“Не делим хората на полицаи и редови граждани, работим с еднаква натовареност”, казаха от МВР.

Ние от Blife.eu казваме, че хората говорят, че е настанал ад в автоджамбазките среди и се привикват всеки и бивши и настоящи, обещават се протекции за информация и не липсват и заплахи, натиски в стил доброто и лошото ченге!
Прозвъняват се дори и бившите, който някога са регистрирани за това !
Една от версиите е, че вече са на дъното на бургаското езеро при доста от неоткритите коли от МВР Бургас !

Друга версия е, че става дума за отмъщение в стил „Вълците и тях ги хапят бълхи”!
Колкото и да се крие случаят е факт и ще следим с интерес развоят на родното МВР, но поне сега са силно мотивирани да свършат работата си до край !
Очаква се и Бъчварова да излезе и да каже „видите ли родната полиция е компетентна и си изпълнява професионално задълженията” или пък НЕ !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.