МВР публикува имената и снимките на стрелците ! А междувременно на Митьо Очите бъбреците отказват да функционират нормално !

МВР издирва
МВР издирва

Областната дирекция на МВР издирва осем лица, във връзка с престрелката в Слънчев бряг вечерта на 8 юни, при която бе тежко ранен несебърскя бос Димитър Желязков -Очите, а негов гард бе убит.
Сред издирваните е и собственикът на зеведение „4 You“, където се е разиграла кървавата баня.
Ето списъкът на МВР за издирваните лица:
– БОЖИДАР ГЕОРГИЕВ КУЗМАНОВ, 33 годишен от Пазарджик
– МАРЧО АНТОНОВ МАРКОВ, 30 годишен от Поморие
– РАДОСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ, 26 годишен от Плевен
– СИЛВИ ОЛЕГОВ НИКОЛАЕВ, 42 годишен от Монтана
– ИВАН СИМЕОНОВ ТЕРЗИЙСКИ, 30 годишен от с. Ивайло, общ. Пазарджик
– ДИМИТЪР ИЛИЕВ НИКОЛОВ, 34 годишен от Несебър
-ГЕОРГИ МИХАЛОВ ИВАНЧЕВ, 31 годишен от Дупница
– РАДОСЛАВ ЯНКОВ ПОПОВ, 28 годишен от Самоков
Ние от blife.eu призоваваме в случай, че забележите лицата да се обадите незабавно на телефон 112 !

От ОДМВР – Бургас призовава в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирваните лица, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР! АНОНИМНОСТТА ИМ Е ГАРАНТИРАНА!

Според не потвърдена информация бъбреците са отказали да функционират нормално на Димитър Желясков в болницата, което допълнително отежнява неговото положение !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.