Меркел лицемерие по Европейски + ВИДЕО що е то суверенитет

Меркел лицемерие по Европейски + ВИДЕО що е то суверенитет
Меркел лицемерие по Европейски + ВИДЕО що е то суверенитет

Глобалното затопляне и глобалното предаване на суверенитет !

Ангела Меркел много ясно и отчетливо разказа, че Германия и Европейският съюз са дали своят суверенитет на трета страна !
Коя е третата страна, коя е тази страна, която притежава свободата и суверенитетът на всички европейски граждани и бихме добавили и на много други страни ?

Нашето правителство, казва Брюксел! Казаха и ние изпълняваме, а кой казва на Брюксел ?
Та като говорим за свобода и суверенитет ние нямаме такова нещо, нямат го и най-големите демокрации! Време е или да си го върнем или да погледнем на глобалното робство като на глобално затопляне – нещо неизбежно !

И как така Европа е отстъпила суверенитетът си или си е купила климатична индулгенция като имат законови процедури, който позволяват на някой европейски икономически гигант да си купи например 1000 декара гора в България и казва „ние сме освободени от еко такси, защото ние спомагаме и ние сме инвестирали в околна среда“, глупости !

Efekt 2

9papa

Дори и Ватикана си купи гори в Полша, е и какво от това! Да не би да спряха Европейските фабрики и комини да произвеждат вредни парникови емисии ?
Попитайте нашето правителство за колко е продало чистото небе на България по тази схема!
Права е Меркел, че китайците замърсяват околната среда, но дали Европейското лицемерие може да изисква доверие на Индия, Китай и Бразилия надали !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.