Местан: Дойде време те да се боят от нас!

Местан: Дойде време те да се боят от нас!

„Силата е в нас. Дойде време те да се боят от нас“, каза лидерът на га-ДОСТ Лютви Местан в Благоевград

С тези думи Местан се обръща към хората дошли на първата Учредителна областна конференция на партията ДОСТ, която все още няма и съдебно решение с което е легитимна !

Но няма да се учудваме, че това се случва у нас и все пак някой някъде е поел гаранции пред Ердоган и някой някъде знае, че това ще се случи и га-ДОСТ ще си получи тескерето !

Efekt 2

Така в Благоевград лидерът на неосманската ПП заяви: „Дните на ДПС са преброени, хората вече имат нова алтернатива. Като чуете ДОСТ, ще се сещате за няколко неща – ДОСТ означава да изпъчиш гърди и да се гордееш със своята идентичност. Ние ще сме откровена радикално НАТО-вска партия. От учредяването на ДОСТ трябва да са доволни демократите, защото най-сетне се създава една истински демократична партия”!

Така се събират отлъчените от стадото на ДПС, който също са поставени в бедност и нищета, а също са лъгани дълги години и хранеха семействата си с голи надежди и обещания докато цените на ТЮТЮНА си оставаха по-ниски дори от времето на Комунизмът, а всички знаем с тези пари тогава какво можеше да се купи и сега какво може да се купи !

Местан се обърна и към присъстващите с думите  – „Ако се появят новини през следващите дни, че съдът бави регистрацията на ДОСТ и връща документи – не се отчайвайте, напротив – това трябва да Ви зарежда с усещането, че сме наистина една голяма нова политическа сила. Рано или късно ще получим регистрация“.

Тези, които призовават ДОСТ да не бъде регистрирана, го правят от страх, защото след регистрацията на новата партия ДПС няма да има ключова роля за крайния резултат от предстоящите президентски избори“. По време на Конференцията беше избран председател на Областния съвет на ПП ДОСТ в Благоевград – Исмаил Джинджи.

На събралите се Местан говори и за времето на Тодор Живков като го нарече диктатор! Говори и че вече ДПС няма да бъде балансьор и да има ключова роля и да може да накланя везните на политическите формации!

Ние от Blife.eu питаме от кого трябва да се боим и защо трябва да се боим ?

Кой ни заплашва и с какво ни заплашва и какъв трябва да бъде прочитът на тези думи? Ако в България преди регистрацията на ДПС имаше много пролята невинна кръв, атентати, влакове, деца и ужас пак ли да очакваме това и сега ?

И ако в га-ДОСТ се набират по-крайни и радикално настроени елементи на който се обещават дела, а не масали и след като от Турция финансират тази партия колко ли активисти са преминали границата ни и са се приютили и в Родопски махали и квартири по градовете. Трябва ли наистина да се страхуваме от Местан и днес трябва ли да се страхуваме от атентати ?

И защо Съдът се занимава с това на ДАНС и службите ! След като виждаме султанският порив на Турция към Европа дали в България в га-ДОСТ няма вече корпуси, който да подпомогнат и да проправят път за османското нашествие ,дали пък службите не виждат и такъв сценарий, който е заплаха за националната ни сигурност?

Дано има такива, който следят какви са хората на конференциите на га-ДОСТ и сега се набира информация, защото ако не е така тежко и горко ни когато ловецът на вълци размаха пръстче и започне да говори за новият световен ред и за халифатът и ни напомни, че Турция е там където се говори на Турски !

А в денят на детето в Шумен бяха обрязани още 70 деца за което нито една медия не писа за групови сюнети зад който не се знае кой стои, но със сигурност не е Виетнам или Тайланд, можем да се досетим!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.