Мизерландия – има такава държава!

Мизерландия - има такава държава!


Мизерландия е държава, в която живеят основно лумпени, дебили и от коренното население и чеп за зеле не става. В Мизерландия няма корупция, а тя е по-скоро нещо като усещане – усещане на гърба на народа и усещане за рушвет за политическата класа. Мизерландия няма бедни – има лош материал, който е мързелив и не му се работи, а и ако случайно на някого му се доработи то работа няма, а ако я има тя е за Мизерни пари. В Мизерландия изборите и референдумите не се решават от хората, а от едни други хора, който управляват изборните процеси, които често натаманяват резултатите такива каквито са ги съобщили предварително социологическите агенции.

Мизерландия по принцип е аграрна страна с умерен климат, но аграрният сектор е подвластен на външният инвестиционен климат – на вносителите на хранителните вериги и местните избягват родна продукция, защото родната продукция периодично се унищожава заради вносни болести примерно. Хората в Мизерландия са най-бедните в Европа и на едни от последните места в света и живеят – мизерстват затова и държавата им се нарича Мизерландия най-вероятно. Образованието в Мизерландия е на такова ниво, че по-добре да го няма както и народът им го няма, народът им е по презумпция е чергарски и в древността от където са минели държави са правили, но днес отиват да живеят в други държава, а тяхната са я оставили в ръцете на мафията. Мафията в Мизерландия си има държава и тя решава кой да управлява и кой да е министър и премиер като на квотен принцип са ПП ОПГ-етата и за всеки има някакъв сектор.

Като дойдат така наречените избори в Мизерландия ПП клановете инвестират в точно определена конфигурация често наричана ГЕРБ и така всички избори се натаманяват в полза на тази абревиатура. Мизерландия е прекрасно място като гео политическо разположение затова и се налага чужди държави да имат поне няколко военни бази за да има стабилност в региона.

Efekt 2

 

Мизерландците са смирен народ останал без семейство и род и са много послушни – седят си у дома когато трябва да се протестира и кротко се събличат когато трябва да се проституира. Управлението в Мизерландия е нещо МУТРОнархия като извадим религиозният контекст от тази дума мутрите не вярват в Господ Бог – те служат на хора реални от администрацията на една държава, която ги пази и от самите тях даже. До скоро Мизерландия бе наричана Мутроландия, но заради вождът им правителството не харесва този изказ. Словото и свободата му са на 111 място, тази статистика е стара – нито свобода има там, нито слово единственото слово, което се чува е на няколко генерала. В Мизерландия има голяма безработица и външните инвеститори продължават да напускат страната им, хората остават без работа, качеството на живот непрекъснато се влошава – спада стандарта на живот, но пък има и неща, които се вдигат както казва един местен – Слави Трифонов „просто за баланс“ и така вдигат се цените на храната и водата, на токът и горивата, на медикаментите, но пък за сметка на това имаме най-хубавият брутен вътрешен продукт спрямо съседните държави, поне на хартия, така твърдят тия. Мизерландия е първа по смъртност, но това не се крие, а едни чичковци всеки ден го съобщават.

 

Мизерландия е първа и по износ на млади хора – правителството взема мерки за внос на други млади от Африка, но засега и те не искат да остават в Мизерландия. Основният поминък на местното население е вересия, пенсия, интеграционни добавки и инвалидна пенсия – това е и основният икономически профил на лумпените, дебилите и останалите дето и чеп за зеле не ставало. Има и друга прослойка в Мизерландия и това са старите пенсионери, които попадат и в графата „лош материал“ и правителството предприема редица мерки за борба с вредителите, но тези могат само на хляб и кисело мляко да изкарат десетилетия именно заради тази тяхна черта правителството предприема редица мерки за унищожение на хранителните запаси на този криминален контингент често наричан ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ. Именно червените бабички са коренното население отгледано в друга среда, обучено да оцелява и тренирано в морал и принципи, а тяхното трудолюбие в комбинация със селски дворове и навикът им да си отглеждат така опасните щастливи кокошки, кози и свине е тяхната съпротива е вид революция срещу системата, която уж не убива.

И така в Мизерландия има Робство според външни анализатори, но според вътрешните социолози няма диктатура, няма робство нито иго, а има съжителство – едните си живеят, а другите мизерстват, но най-общо казано средната работна заплата е 1500 лева в страната като тези, които управляват взимат около 2800 лева, а от съпротивата около 200 лева така на практика това прави 3000 лева сумарно и така се изчисляват нещата в страната Мизерландия. Напоследък прави впечатление, че масово хората отказват да работят и се излежават до късно в леглата си дори пропускат сутрешният информационен бюлетин – брифингът.

 

Отказват да работят цели сектори в туризма, в малкият и среден бизнес, в търговията и в сферата на услугите! Толкова ги мързи, че направо от КАТ се чудят защо си купуват винетки като с тях ходят само до КПП-етата и заради това правителството премахна КПП-етата и дори отваря басейни и заведения за хранене, хотели и атракции дори се говори за концерти например. В Мизерландия мизерията е обхванала всички сегменти и заплатите и пенсиите са мизерни именно от тук идва и името на държавата – това е доста патриотично, а населението силно апатично се отказа да празнува вековни празници като Гергьовден на който се колят обредно агнета, но сега колят по една маруля и си сипват по една ракия и пак на дивана пред телевизора, а там само няколко генерала участват във вечната постановка „доброто и лошото ченге“ и третото дето нито лук яло, нито лук мирисало. Да има такава държава – Мизерландия и всичко това е истина, но толкова ги мързи горките, че няма да споделят тази публикация, защото както казва премиерът им „само мрънкат и много ги мързи“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.