Монката по пътя на коприната

Монката по пътя на коприната


Монката по пътя на коприната

След като гърмяха по Митьо Очите в Слънчака и Монката пое контрола над шума! На всички ни стана ясно, че след летният сезон някак си Монката ще проконтролира и зимните курорти!
Като един истински дилър на щастие Монката се появява там където хората искат да си почиват далеч от наркотици и нощен живот, нали ?Монката по пътя на коприната

В.Симеонов щял да проверя тишината и в зимните курорти
Вицепремиерът Валери Симеонов възнамерява да прави проверки за шума в зимните курорти, както правеше в летните. Преди първото заседание на работната група по въпросите на туризма вчера той заяви пред медии, че със законови промени ще се търсят по-ефикасни мерки за преодоляването на проблема с шума в курортите. Според него в сегашния Закон за туризма мерките са предупредителни, предвидени са и едномесечни срокове за обезшумяване.

Efekt 2

Монката по пътя на коприната

След като гърмяха по Митьо Очите в Слънчака и Монката пое контрола над шума! На всички ни стана ясно, че след летният сезон някак си Монката ще проконтролира и зимните курорти!
Като един истински дилър на щастие Монката се появява там където хората искат да си почиват далеч от наркотици и нощен живот, нали ?

Дърпа го момчето нещо, но не знаем какво !

Все му се дърпа я бабички, я жакове на уредби и някакси следва пътят на коприната и по тази бяла копринена нишка !
В цялата страна само акции в Бургаско има срещу нарко групи и пак съвпадение ! И след като на Слънчев бряг хита на сезона беше „Две очи разплакани“ сега на Банско кой ли ще е хита ?

Едно е ясно обаче, че любителите на белите спортове ще им се наложи да сменят пистите !
В крайна сметка великият строител на великата китайска стена следва пътят на коприната и след като хванал нишката на Ариадна !

Според Уикипедия, свободната енциклопедия: „Нишката на Ариадна e способ, описан в древногръцки мит, за ориентиране при сложни обстоятелства.” Ариадна връчила на Тезей кълбо вълнена червена прежда, което той размотавал, навлизайки в лабиринта. След като убил Минотавъра, той се върнал до входа, следвайки оставената нишка.
Едно обаче е казал Мито Очите, цитирайки Минотаварът: „Яж, пий и си носи новата бронежилетка, че не се знае“!
Иначе вицето е там където свободно е движението на капитали и хора, а Южната ни граница сега през зимата много движение в преспите на капитали и хора няма та и той затова се мести в планината дето е купона и още нещо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.