Надеждата е мъртва! Време е да изхвърлим боклука!

Надеждата е мъртва! Време е да изхвърлим боклука!


Боклука, ако не го изхвърлим, още ще смърди! Надеждата е мъртва, вече убиха и неволята и няма кой да ни спаси нито да ни купи!

Време е да си изхвърлим боклука, че да има бъдеще за нас и децата ни !

Няма кой да ни спасява, да се чудим и да се маем що смърди, а не знаем ли ние, че тя рибата от главата се вмирисва, народе разбери !
Сменят се министри, вицепремиери дори, но премиерът си седи ли, седи !

Efekt 2

Цветанов страната обикаля в съзаклятнически комитети как избори да натаманява и обяснява как да ни излъжат като на референдума, спомняте си Вие!

Електронното гласуване отпада, а машините не ги щат!
Нали се сещате що е това изборна игра – да могат да ни манипулират за наша зла участ или съдба! Тук съдбата няма нищо общо с нас, а всичко е добре смазана машина за измами и за усвояване на пара! Време е да изхвърлим боклука от властта и то на всяка цена!

Народе разбери, че няма кой да ни изчисти задният двор, ако всички не викнем като в хор „оставка незабавна“ и „вън от властта“!

Време е за народната мъст и за наказания на всички крадливи политици да ги стигнат назидания, време е да ги изхвърлим от властта – това е волята на суверена!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.