От най-големият страхливец става най-големият звяр !

От най-големият страхливец става най-големият звяр !

Именно от най-големият страхливец става най-големият звяр, защото той е подъл, удря първи и е готов всеки да елиминира по пътят си, защото е най-силно мотивиран да запази властта си !

Този страх и тази параноя го побъркват да знаеш, че ще ти дойде редът и да не знаеш от къде това чувство на постоянен страх е по-лошо и от кошмар! кошмарите са само в сънят, а при нашият „герой” това е постоянното му агрегатно състояние !

Efekt 2

В Българският фолклор има една поговорка „каквото почукало такова обадило“ и като знаеш колко народ си затрил подло и коварно без да им дадеш шанс да защитят честа си дори, шобето става все по-голямо !
Затворите са пълни с политически активни фигури, неудобни на властта, неудобни, защото познавали някой от живите врагове на лидерът от Банкя ! Визираме Петър Стоянов (Сумиста) !

Повечето врагове на Банкянският са отдавна при свети Петър ! Дълъг е списъкът на атентатите и покушенията над босове на СИК и ВИС-2 и някой успяха да избягат в чужбина, а други нямаха този късмет !

Но винаги ще се прокрадват съмненията, че някой някъде иска да елиминира онзи от Банкя! И така страхът му го превръща в най-големият злодей, но съд, прокуратура, специалните служби, разследващите органи и ДАНС са послушни и много услужливи към властта !

Та и затова са се вкопчили във властта и ще държат до сетният си дъх! Накратко те са готови на всякакви изборни манипулации, готови са на всякакви сделки с чуждите централи на ЦРУ и Анкара, но само и само да бъдат на власт независимо каква цена трябва да плати народът им ! Тези 100 годишни концесии е един добър начин да ПОДАРИШ най-печелившите територии от родината си на някой в замяна ще искаш от него и неговите бази той да те пази!

С тези темпове на подаряване на най-печелившите места от България скоро ще сме Американска колония ! Да едни ще вадят нашето злато с Цианид, а други ще съветват еколозите ни с динамит ! Кучетата си лаят, кервана си върви и след 100 години няма да знаем кой сме и кой сме били !

А злодея ще запише своите имена в историята на своята страна като предал отечество и родина и като продажникът взел някой лев от златодобивна мина! Ще запише имената си не със златни букви, а с кръвта на загиналите деца родени с увреждания и живели в мъки заради Вашингтонските му препоръки да не закача тази или онази фирма и тук в страната гарантирал той и на турските заводи тук рахатът !

Макар злодей с власт огромна в душата си ще си вечно мишка страхлива с мъничко сърце пазена денонощно незнайно от кого носеща на народът си само зло !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.