Най-наглият за наглите и другите +ВИДЕО

Най-наглият за наглите и другите +ВИДЕО Стефан Пройнова


Най-наглият сред наглите !

Цветановият в Нова ТВ се смля да говори за съдебната система и престъпленията в България!
Къде са парите?
Попитаха водещите, а Цветановият каза „не знаем“!
А Автора на статията пита да сте чували някога в Управлението на Цветановият докато е бил в МЕ ВЕ РЕ ТО да има намерени пари заловени от грабежи било то злата, валути или всички лесно конвертируеми преносими активи?

Отговорът е не!
Защото Министерството управлявано от най-наглият да коментира нагли килъри и всякакви такива емблематични дела, които с огромен ПИАР от него бяха разтребени от медиите !
Всички заглавия бяха измисляни от най-наглият ! Всички сценарии бяха разработвани от неговият екип !
Супер Наглия поиска Тодорова да плати разходите по делото за което тя го съди, а Мирослава Тодорова трябва да плати 500 лева!

Efekt 2

Абсолютен ПИАР колко е човечен и колко се вълнува, колко е добър и колко много е плакал за потърпевши!
Някой вярва ли на сълзите на Цветановия, а аз лично бих попитал лекарите от Търново, частното КАТ , Митничарите бих попитал и Николай Цонев, който осъди България заради Цветановият и много други заради които България плати милиони! Стига бе хора, номера със сълзите не мина по изборите няма да мине и сега ! Аз не вярвам, че в Цветановият има и капка човечност, но този театър е за електората на ГЕРБ!

ПИАР на човешки съдби – това е десет години е било така и пак е така!
Чуждата мъка своя не става, но да бъркаш в раната човешка за да се харесаш е повече хора е много  долно!
А ще се извини ли и на другите Цветановият ?
Москва не вярва на сълзи аз също, а ти повярва ли му ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.