Направи си сам – елегантна маса от дървени трупчета

Днес ще ви предложим една интересна и много ефектна идея как да вдъхнете нов живот в интериора на дома си, създавайки сами маса от дървени трупчета. За основа могат да се използват и други подръчни материали, както е показано на снимките – коренище, стари бурета, бъчви, клони и т.н.

При използвани на дървени трупчета, трябва да решите в началото как искате да ги разположите – вертикално или хоризонтално. Най-важното нещо тук е те да са с една и съща височина, за да може плота, тоест стъклото отгоре да се закрепи лесно и масата да е удобна за употреба. Следващата стъпка е да разположите плътно едно до друго вертикално дървени трупчета и да ги стегнете силно с помощта на въже или пък лента, като след това можете да ги обхванете отново с декоративен обръч. Не забравяйте да ги изгладите много добре след това на ръка или пък с помощта на абрихт. Последната стъпка е монтирането на горната част, като  между самата основа и плота е добре да сложите силиконова подложка. Вашата красива и нестандартна холна маса за кафе е готова, а ето и още идеи, които можете да осъществите!

Снимка: art.satto.org

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator