Направи си сам – лампа от дървен фурнир

направи-си-сам-лампа

За да си направите сами подобна красива и цветна лампа няма да са ви нужни познания по инженерство, а просто ще трябва да спазвате нашите съвети и стъпки.

Необходими материали: цилиндричен предмет, лепило, дървен фурнир, поставка за фасунга, гайки и два броя шпилки.

Необходими изработка: И така, следвайки точни стъпките от снимките ще можете да си изработите и сами ефектна лампа, а най-хубавото е това, че няма да похарчите почти нищо за нейната направа. За основа на вашата лампа можете да използвате кофа от боя, но и всеки друг цилиндричен предмет.

Efekt 2

Първо, измерете цилиндъра и изрежете необходимия размер фурнир, като не забравяйте, че той трябва да е с около 3 сантиметра по-дълъг. След това го увийте и го залепете с моментно лепило. Оставете конструкцията да изсъхне за 15-20 минути и се заеме с другите стъпки. Извадете цилиндричния предмет, който сте използвали и поставете двете шпикли, както е указано на картинките. После прикрепете и поставете фасунгата. Ето че вече имате нова и оригинална лампа за вашия дом. 🙂

направи-си-сам-лампа-1

направи-си-сам-лампа-3

направи-си-сам-лампа-2

направи-си-сам-лампа-4

направи-си-сам-лампа-5

направи-си-сам-лампа-6

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator